NYA GLÖGGLAS & MINGEL

Vi hade en sån himla mysig glöggkväll med fina vänner idag och jissus vad kul det var att få ihop en träff tillsammans även i år! Tycker verkligen om att duka upp till middagar, fikor och fest, även om det inte blir allt för ofta då vi bor i en etta och inte ens har ett köksbord, men det är en passion som jag verkligen kommer ta tag i den dagen vi flyttar till något större. Så länge får vi bjuda in i omgångar, några stycken i taget och på torsdag är det dags igen, då kommer nämligen mina brorsor hit för spel- och gottiskväll och det ser jag redan fram emot.
Idag hämtade jag ut ett jättekul (och stort) samarbets-paket med helt otroligt snygga posters och ramar plus ett mindre paket från IKEA med nya glögglas till oss här hemma. Ni ska få se, jag börjar med att visa upp de söta glasen som har svarta dots på sig och som är sådär alldeles perfekta och lite större i storleken. Tycker vanligtvis att glögglas brukar vara för små i storlek för en sån som mig som gärna dricker en rejäl kopp med glögg, men de här var verkligen helt rätt i storlek och jag är så nöjd med dem.
Imorgon ska jag träffa min bästa vän och hennes kiddos en sväng och på kvällen blir det knäckebrödsbak för hela slanten. Sambon ska iväg och köpa in resten av julklapparna (tror att det luktar lite lurerier och julklappsöverraskningar här eftersom han inte ville ha med mig, hehe) och jag ska såklart få upp vår tavelvägg så att jag kan visa er senare i veckan! 
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “NYA GLÖGGLAS & MINGEL

 1. ja men va skoj de va riktigt fina tycker ja me
  ja du från förra året så skönt att inte behöva trängas utan kunna man har större plats det gör massa . va mysigt me brorsorna det låter inget som ja har :d
  kram kram

 2. Vad mysigt med glöggkväll 🙂 och himla tjusiga bilder, som vanligt 😉 *ler*
  Låter roligt med samarbete 🙂
  Vart lite sugen på glögg nu 😉 Ska nog ta lite glöggkväll med sambon senare 😉

  Kramar!

 3. Åh vad mysigt! Blossa glöggen är riktigt god, har du provat hjortronglögg? Nästa snäppet godare än vanlig enligt mig 🙂
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp