STYLEMOOD: JULKLAPPSTIPS 4.0

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se
Julklappstipsen fortsätter att flöda här hemma och jag har ju själv ett helt eget sortiment som jag vill tipsa och visa upp för er läsare. Det finns massvis av grejer att klicka hem och inredning är oftast tacksamt att ge bort i julklapp, oavsett om det är till mamma, brorsan, svärmor, morfar, vännen eller svägerskan. Jag sålt betydligt bättre än jag ens vågat gissa på de sista veckorna så julgrejerna börjar verkligen sina, men än finns det mycket fint kvar för er som behöver lite idéer. Ett bra tips är att plocka ihop ett kit av kanske fina skålar, duk och kökshanddukar eller marmorbräda med snygga ostknivar till! Hoppas ni gillar mina tips och happy shopping säger jag, varmt välkomna med beställningar på www.stylemood.se!
Bomullsplädar 199 SEK (idag endast 179 SEK) / Ljuslykta 129 SEK
Kanske har du svårt att bestämma dig för vad du ska ge bort? Satsa då på ett presentkort hos StyleMood som är giltigt både vid beställningar och i butiken på Gotland, med valfritt belopp. Köper ni ett presentkort med belopp över 500 SEK så får ni dessutom en extra 100-ing i presentkortet! Erbjudandet gäller t o m julafton och ni kan beställa presentkorten i webshopen, via pm på Instgram eller Facebook, via mail eller köpa dem direkt i butiken.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “STYLEMOOD: JULKLAPPSTIPS 4.0

 1. vad kul att du har börjat med presentkort 😀 du har såå mycket fint hos stylemood <3

  sv; hihi tack, vad kul att du gillar min shopping 😀 ja det var underbart att kunna shoppa loss på riktigt för en gångs skull. det gör man ju inte varje dag så det var lite som en dröm att kunna göra det! 😀

  åh vad spännande. då håller jag tummarna att du blev vinnaren <3

  haha åh, jag har ju glömt att köpa hem en hyacint. måste försöka göra det snart 😮

  ja jag är sååå nöjd med produkterna ska du veta. ljusen var mycket större än vad jag förväntade mig så det var ett stort plus. 😀 ja nu ser jag framemot att få tända det andra ljuset på söndag <3

  tack fina du. veckan har börjat helt okej. det har inte hänt nåt speciellt direkt. hoppas att du själv har fått en fin start på nya veckan. kramar <3​

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp