SNAPSHOTS FROM WEEK FIVE

Wihoo, måndag och äntligen är veckan för lite semester här! Eller semester och semester, Patrik har frivecka och resten av oss i högen (den innefattar mig själv och mina syskon) har tagit några dygn ledigt för att vi tillsammans ska kunna åka iväg på en dygns-kryssning till Åbo med härlig middagsbuffé och lite roligt häng. Vi får dessutom nästintill en heldag att spendera i Stockholm, vilket blir roligt. Båten går ikväll, men innan dess ska jag hinna med fyra intro-timmar på ännu en ny del på jobbet, en powerwalk, lång dusch och dessutom lite sista-minuten-packning. Ska bli så jäklans kul att komma iväg från ön ett tag med mina favoritkillar och koppla bort vardagen en stund! Bjuder på förra veckans snapshots, hoppas ni gillar bilderna och jag är glad att min fotoinspiration verkligen har kommit tillbaka nu! Vecka fem var också den en bra vecka, mycket ny upplärning på jobbet och fick även en drös av beröm vilket stärkte mig, grymt fredagsmys, tidiga mornar, avslut på min januari-egoboost-utmaning med C9 och F15, härliga kaffestunder, kul eftermiddag med brorsan och utemiddag med Patriks familj. 

0 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK FIVE

 1. Sv: Nej, det är jobbigt. Men hoppas att jag kan sova inatt iaf! 🙂 Ibland blir det såhär när tankarna får bestämma 🙂

  Hoppas ni får riktigt trevlig och roligt på kryssningen! 🙂 Njut!! 🙂

 2. åh vad kul och vilka härliga bilder 🙂
  Jag bokade precis min första semester själv för i år. Men det blir inte förens om två månader 🙂

 3. jättefina bilder som vanligt! 😀

  sv; visst gör det? 😀 måste prova göra det nån dag.

  haha det förstår jag att du också blir. är ju gott med godis 😉

  ja man måste få vara lite oeffektiv ibland också. variation är bra helt enkelt ;P härligt att du både var effektiv och oeffektiv i helgen 🙂

  vad avis jag är på dig som är morgonpigg utav dig. det är inte jag för fem öre. hur mycket jag än vill så kommer jag aldrig att bli någon morgonmänniska. hahaha xD helgen har varit bra tack. hoppas att din helg också har varit det och att veckan har börjat bra för dig! kramar <3​​​​​​

  1. Det har du helt rätt i, de var så fina men jag var tvungen att skicka tillbaka dem för kände mig inte bekväm i dem, är sån basic-fantast och använder bara i jeans så blir obekväm i allt annat 😅 kram <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp