HEJ ONSDAG

Vad skönt att arbetsveckan går snabbt, kunde knappt tro att det redan var onsdag när jag gick upp i morse. Är så glad att jag är morgonpigg och har redan, trots att det bara är andra arbetsveckan, kommit in i mina nya rutiner väldigt bekvämt och smidigt. Sambon har nattvecka så vi passade på att hinna med en snabb frukost tillsammans när han kom hem från sitt arbetspass och innan jag var tvungen att ge mig iväg till mitt jobb, precis som igår. Man får helt enkelt ta till vara på de små stunderna när man går om varandra såhär som vi gör just denna vecka. Hur som helst, det är jobbdag, jag kämpar på och ikväll ska jag göra matlådor för resten av veckan och beta av lite företagsjobb i form av fakturering. Vad gör ni denna härliga onsdag?
 

0 Replies to “HEJ ONSDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *