STYLEMOOD: COMING SOON

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se
Nästa vecka kommer det trilla in lite snygga nyheter i webshopen och jag är så nöjd med det som komma skall! Mässingtrenden fortsätter och även naturfärgat, så jag har tagit in bambustegarna i sortimentet igen (hade dem tidigare i år) och laddat upp med fler straw baskets i olika storlekar! Dotty-vaserna från Broste Copenhagen har varit riktigt trendiga under våren, så nu när jag såg att den höga vasen kom in i vitt slog jag till och ser till att StyleMood får ha den i lager och valde till den runda varianten men i färgen blekrosa. Något annat som jag också tror kommer bli mäkta populär är den fantastiskt vackra ljushållaren i mässing/rosa (nummer 5 på bilden nedanför), det är redan min nya favorit! Nyheterna går redan nu att förbeställa i webshopen, vissa med 10% rabatt till och med, och då skickas de förstås så fort de anländer till mitt lager. Förutom de nya produkterna så finns det massor av annat att klicka hem, jag har ju faktiskt breddat mitt sortiment rejält bara de senaste månaderna och det är så kul att StyleMood utvecklas så pass bra at jag kan ta in nya varor så pass ofta som jag gör numera! Hoppas ni gillar nyheterna och varmt välkomna med beställningar direkt på www.stylemood.se!
1. Metallpall, 899 SEK / 2. Linneservett, 89 SEK / 3. Blomvas, 269 SEK (förbeställnings-pris) / 4. Blomvas Rund, 206 SEK (förbeställningspris) / 5. Ljushållare, 269 SEK / 6. Stråkorg S, 199 SEK / 7. Stråkorg M, 249 SEK / 8. Stråkorg L, 299 SEK / 9. Bambustege, 599 SEK (förbeställningspris)
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “STYLEMOOD: COMING SOON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *