STYLEMOOD: SUMMER UPDATE

– Inlägget presenteras i samarbete med StyleMood, www.stylemood.se

3 positiva saker som skett senaste veckorna? Jag har sålt slut på 2 sorter av de glasboxar jag haft i sortimentet på senaste tiden och ett flertal andra produkter, första julordern är lagd hos en av mina leverantörer och jag har ökat försäljningen under andra kvartalet med över 300% i antal beställningar jämfört med samma period föregående år.

Hur ser företagsplanen ut från den ståndpunkt där jag står nu? Den ser ljus ut och det innebär väldigt mycket fokus på nya produkter och breddning av sortimentet. Jag har fått lite inputs från folk utifrån och det kläcker nya idéer och nytt mod, så jag har höjt inköpsnivån lite inför hösten! Dessutom har jag ett sidofokus som jag spånar och jobbar på ganska mycket just nu och förhoppingvis har jag positiva saker att avslöja inom sinom tid. Jag skickar och levererar mycket mer idag, syns mer och känner att jag når ut på ett helt nytt sätt som gör att det känns dunderbra både för varenda timme som jag har lagt ner de senaste 1,5 åren och för allt som komma skall!

Min personliga favoritprodukt? Just nu är mina personliga favoriter de härliga trådkorgarna som funkar utmärkt att ha i köket med kryddväxter i exempelvis och stråkorgen som är dunderfin att ha en stor växt i eller fylla med plädar. Dessutom har jag en favoritprodukt som kommer in efter sommaren, men som jag snart släpper i webshopen för förbeställning, så håll utkik på StyleMood’s instagram @stylemood.se om ni är nyfikna!

Hur ser marknadsförings-strategin ut i dagsläget? Fokuset ligger främst på att komma ut i alla olika miljöer där kunderna befinner sig och att försäljningen ska vara enkelt att nå för mina kunder så nu kan man lägga beställningar direkt i dm på instagram, via webshopen, via pm på Facebook eller via mail. Pop up butiken under sommaren kommer vara ännu en möjlighet för mina kunder att hitta mig och även få det där fysiska bemötandet i att få titta, vända och vrida på många av produkterna ur sortimentet, vilket jag tror är kul för de som kan hitta StylMood via den vägen. Jag marknadsför mig dagligen och jobbar mycket med det och är mycket närvarande i frågor från kunder och pushar om att jag erbjuder både snabba och även personliga leveranser här på Gotland.

Vad för produkter är på ingång i nästa leverans? Nästa leverans kommer redan idag eller på onsdag och det är en mindre leverans men med lite roliga nyheter som 4L-burk med kran, mortel, en ny stileren ljusstakemodell, marmorboxar och tårtfat i marmor. Kika in i webshopen HÄR för de går att klicka hem redan nu och så skickar jag dem så fort de nått mitt lager!
Kvartalsmål som ska vara uppnådda innan 1a oktober? Jag ska ha minst 3500 instagramföljare, sålt för x antal kronor som jag satt upp i målbudgeten och sålt slut på minst 3 av de produkter som finns i sortimentet just nu. Fraktavgifter ska fortsätta effektiviseras och höstens vecko-kampanjer ska vara spikade. Sen hoppas jag att jag har minst en ny leverantör att presenteras tills dess och att höstens första lass med nyheter blir omtyckta!
Kundernas favoritprodukter? Tekannan, glasboxarna, kökshanddukar och ostknivar just nu! Klicka hem era favoriter på www.stylemood.se!
Företagslängtan? Blir mer och mer sugen på att få öppna upp något fysiskt i form av en liten butik, sen att få utveckla mig själv och att faktiskt få börja göra en del stylingar och bli bättre på att fotografera i hem-miljöer. Dessutom har jag en längtan efter att förverkliga en gammal dröm för att kunna erbjuda professionella tjänster inom StyleMood. All företagslängtan skapar både mål och visioner, så det är en enorm drivkraft för mig och hjälper mig ständigt framåt!
Nästa deal? Veckans deal är 50 SEK RABATT på plädar i webshopen och ikväll avslöjar jag ett early-bird-erbjudande på en produkt (som jag redan älskar) och som kommer in i lager v. 34! Spännande va?!
Bästa business-citaten jag vet? Just nu är jag väldigt inne på citat som att varje timme och sekund som du lägger ner kommer vara värt det, allting lönar sig, och det är som ett mantra som jag drar för mig själv varje dag. Jag ser redan resultat på envisa timmar per vecka och sena kvällar under senaste året, så tänk bara effekten och resultaten om 1 år framåt! 
Ekonomimål och pengaprat? Jag har varje månad en specifik siffra som jag vill och behöver uppnå för att ligga i resultat med budgeten och det känns otroligt skönt att första halvåret av 2017 kunna pricka av det tänkta resultatet och realistiska målet. Nu hoppas jag uppnå det jag ska för nästa halvår också och sen våga sikta ännu lite högre inför 2018! Jag har ju höjt inköpssiffrorna inför hösten, men det med tanken på att det ska ge merförsäljning i nästa led!
Utvecklingstankar för tillfället? Pop up butiker under sommaren, eventuellt någon annan form av fysisk butik i framtiden och personlig utveckling av ett speciellt område inom inredning för att kunna erbjuda mina kunder proffessionella tjänster utöver min försäljningdel inom företaget. Heja mig och hoppas jag kan förverkliga allt jag vill för StyleMood!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “STYLEMOOD: SUMMER UPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *