SAMLAT NY INSPIRATION

Det har varit full rulle denna onsdag och inte är jag emot det! Började dagen med att åka ut till Västis och intog frukost ute i morgonsolen tillsammans med mamma, det var verkligen ljuvligt att starta dagen så och tanka på med lite nyenergi innan jag skulle vidare. Hela förmiddagen och några timmar till spenderade jag sedan hos min moster i hennes underbara butik och hjälpte henne med midsommar-styling, uppackning av nya varor och fotografering. Tycker det är så kul att få dela tankar, tips och funderingar kring säljandet och företagandet med henne, vi är ju båda företagare inom inredning men med helt olika nischer och fokus, så vi har alltid mycket att jämföra och inspirera kring. Dessutom älskar jag att fronta och styla upp med produkter, det är så himla roligt att få utlopp för det kreativa på så sätt och något som jag inte gör vardagligen i mitt egna företag, eftersom jag inte har någon fysisk butik. Sen jag kom hem har jag hunnit käka onsdagstacos (en bra tradition), mailat, packat två ordrar och varit ute på en riktigt svettig powerwalk. Kvällen får spenderas med fotoredigering i soffan, jag är såå trött nu!

0 Replies to “SAMLAT NY INSPIRATION”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *