SAVE WATER, DRINK CHAMPAGNE

Önskar lite att jag kunde sitta stilla i soffan med ett glas bubbel idag igen (körde ploppade ju en flaska bubbel när vi firade in sommaren i onsdagskväll) men vi håller på med rensning och storstädning här hemma så småkaos råder. Sambon har fått hem fyra flyttkartonger med porslin och sparar-saker från sin barndom, en byrå och ja, när man bor i en etta märks det väldigt fort! Samtidigt håller jag på att fylla på hemmalagret med varor som jag varit och hämtat hem idag och därför är det mer eller mindre kaos i vår lägenhet just nu. Hela dagen har jag flängt runt med beställningar, hämtning av varor som behövs fyllas på här hemma, fakturaskrivande och packande av ordrar, men jag har också hunnit med en kaffe hos Josefine, bebisgos och tagit emot ännu fler beställningar! Tacktacktack till alla er som beställer, jag blir så jädrans glad!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “SAVE WATER, DRINK CHAMPAGNE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *