FREDAGSKÄNSLA

Äntligen fredag igen hörrni! Jihaa! Både jag och sambon gick av våra arbetspass under morgonen/förmiddagen för att göra fredag och det känns ju såklart lite extra lyxigt när vi gör det samtidigt. Dock har Patrik jour under helgen, men jag är helt ledig och tänker verkligen inte göra mycket mer än just det lilla som behövs, ta en sväng till mamma och pappa, käka våfflor, spana in några av de nyheter som kommit till StyleMood samt bara mysa här hemma. Älskar att tillbringa tid hemma!
Ikväll blir det hemmagjord pizza, massa godismys såklart, jag tänkte se lite serier och så ska vi passa på att njuta av fredagskänslan. Men först ska jag sätta pizzadegen, packa två beställningar och ta en fika i soffan. Hoppas att ni har en fin fredag!

0 svar på ”FREDAGSKÄNSLA”

  1. Sötan ja kände som om ja ville "förklara mej " för dej kändes som om ja kopierade lite ditt med mackan på mitt senaste inlägg men ja brukar göra det o tyckte det va skoj o se du brukar göra som ja dock har ja inte haft lust men finns nog en kategori hos mej tom om frukost på bordet eller nåt men bara så du inte tyckte ja härmades
    Stor krma o va härligt att vara ledig älskar sånt kramar o fin lördag då njuuuut

  2. Jag är likadan, älskar att skrota runt hemma 🙂 Hoppas ni får tillbringa mycket tid med varandra och ha det bra 🙂 Jag svarar ditt mail imorgon <3 Ha en bra lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *