WORK, WORK AND MORE WORK

Work, work and work. Jobbat flitigt denna vecka och nu dundrar det på i 180 känns det som, som tur är vet man att det inte är förevigt utan att det bara varar mars ut för sedan går jag på en halvtid i april för några veckor. Är väldigt tacksam för att jag kan börja tidigt och sen ha hela eftermiddagen till att företagsjobba därefter, det passar mig utmärkt och ni hör att det blir mycket jobb för min del just nu! Livar upp vardagen genom att stanna upp lite varje dag och ta härliga pauser med goda knäckisar, kaffe och fotostunder, det behövs för att man ska orka. Igår ägnade jag eftermiddagen åt att skriva fakturor, posta beställning och fokuserade på pappersarbete så att jag ligger steget före inför vår weekend i Stockholm som vi drar iväg på senare idag, så kuuul! Hoppas ni har en underbar torsdag finingar!

0 svar på ”WORK, WORK AND MORE WORK”

 1. Wow vilka fantastiska bilder! Och ja, det är verkligen sååå viktigt att stanna upp i sekunden och bara njuta! Hoppas du får en underbar dag vännen <333

 2. Jag har haft två samtal med Skatteverket och mer otrevliga personer får man fan leta efter. Jag beundrar verkligen dig och alla andra som väljer att starta eget för det är så fruktansvärt mycket jobb. Inte bara att packa beställningar men att bokföra allt osv. Sen blir det mindre kul när man frågar dom om hjälp och man får det mest iq befriade svaret efter det andra. Satt och tänkte på dig hela dagen igår efter mitt samtal med dom för jag beundrar dig för att du orkar haha.

 3. Åh man blir alltid så sugen på mat när man går in på din blogg :p Det är samma här fast plugg plugg plugg i massor!

  Svar:
  Kul att du gillade tipset! Ja det är så trist!

  Kram

 4. åh så härligt med en weekend i sthlm 😀

  sv; hihi! 😀 jag tycker verkligen att du ska försöka åka dit 😀 såå underbar stad!! <3

  haha ja precis 😉

  ja jag måste äta brunch i sängen nån helg. insåg att det var en väldigt bra idé utav mig 😀

  helgen gick jättefort för mig också. kändes som att den gick fortare än vanligt. haha 😛 veckan började bra. även den har gått rätt fort tycker jag. är ju fredag imorgon igen 😀 hoppas din vecka har varit fin vännen! kramar <3​​​​​​

 5. Håller med att goda mackor, kaffe och fotostunder behövs för att orka!! 🙂 Så rätt verkligen! Du är grym som jobbar så mycket, du är en stjärna!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *