COZY FRIDAY

Det har varit en riktigt skön hemma-fredag. Min karl gick av sin natt-vecka tidigt i morse så vi har efter en ganska lagom sovmorgon mest hängt i soffan, städat upp lite i hallen och jag såg till att beta av dagens arbetsuppgifter redan innan lunch. Ikväll blev det pulled-pork-tacos och nu är det dags för gos i soffan med den nya pläden och chips. Bra start på helgen tycker jag och jag laddar upp för en dag i butiken imorgon!
Pläden och koppen är från StyleMood’s sortiment.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inläget!

0 svar på “COZY FRIDAY

  1. Så fina bilder på snygga koppen. Nu längtar jag mera efter mina fina som snart kommer… Härlig start på helgen.
    Må så gott. Kram Kamilla

  2. Wow, sista bilden har du verkligen fått till bra!!! 🙂 Älskar det. Älskar alla dina bilder men om man ska kolla med fotograf glasögonen så älskar jag andra bilden!! 🙂

    1. Åhh tack för komplimangen! Öva, öva och öva!! Det är så bra att du berättar för mig när det blir lite bättre, för då vet jag hur jag ska fortsätta utvecklas! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp