FRIDAY IN TOWN

Hade verkligen en HEL dag i stan igår! Storhandlade, lyxade till det med en mysig personal shopping day med mamma, käkade lunch, lämnade en personlig leverans till en kund i Visby och postade ordrar. Hittade ett par nya snygga byxor som jag är supernöjd med, kommer säkerligen bli höstens mest använda plagg i min garderob! Idag är jag uppe tidigt och är ganska sådär meganervös inför dagen, det är extra-event i butiken med 20% på ALLT och mitt skräckscenario är alltid ”tänk om ingen vill komma”. Jag kommer jobba halvdag eftersom vi ska iväg på dop, så under eftermiddagen har jag annan personal på plats vilket känns toppen så jag kan hålla öppet just idag när det är något så speciellt som dunderrabatt och mycket folk i omgivningarna pga marknad i närheten. Nu ska jag ladda om, heja mig!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”FRIDAY IN TOWN”

 1. vilken härlig fredag du vekar ha haft 😀

  sv; men tack fina du! <3

  ja, jag tycker också att det är kul med viner som har lite annorlunda färger 😀

  ja jag håller med dig om att man behöver komma bort lite emellan åt 🙂

  haha ja helgerna är alldeles för korta varje gång. 😛 det hade ju varit skönt om dom var en dag till i alla fall. fre-sön ;P kramar <3​​​​​​

 2. Väldigt nyfiken på vad det var för byxor du hittade igår?☺ Önskar dig verkligen stort lycka till med dagen idag i butiken, jag hade lätt kikat förbi om jag befann mig i närheten!

 3. fattar inte ibland vissa dagar hinner man så mycket men idag bara slö dag hos mej tror ja bara trött Fin fortsättning på helgen kramar

 4. Hoppas du hade en bra dag på stan igår, och att din Lördag också har varit bra 🙂

  SV: ja tiden bara flyger iväg, haha! hinner inte riktigt med, 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *