DET KÄNNS SVINDLANDE

Redan onsdag och jag kan inte förstå hur dagarna ens har möjlighet att gå så fort. Har haft fokus på mitt största inköp som företagare, någonsin, och ja det ger en lite sådär halvt svindel med tanke på hur mycket pengar som jag spenderar på vårens inköp jämfört med hur lite man drar in, just nu i januari-februari. Men yolo, som min bästa vän sa till mig när jag pratade med henne via telefon och diskuterade fördelarna med min satsning på varumärke och att det kommer gå bra. Det bara måste gå bra och 2018 ska vara ett (tydigen också lite skräckslaget) roligt, utvecklande och framgångsrikt år, det har jag ju redan bestämt mig för! Jag har även ägnat början av veckan till att finslipa, justera, göra om stycken i min slutuppsats och snart har jag nog rott det i hamn för inskickning. Kommer vara en befrielse just där och då, för sen kan jag inte göra mycket mer än att ta mig an den muntliga redovisningen innan betyget sätts och nästa kurs drar igång.
Idag ska jag ut till Västergarn och lite lätt börja vårstäda in i min just nu väldigt stökiga butik. Om mindre än fyra veckor ska den ju stå redo för en ny säsong, med massa av nya varor och vårstyle:ad! Det känns kul! Men huvudsyftet för dagen är att jag ska hinna hänga med mamma över en kopp morgonkaffe och göra mitt bokslut. Jag som köper in en del varor från utlandet (har ju många danska leverantörer) behöver nämligen se till att lämna in momsredovisningen lite tidigare än alla andra och det är så skönt att få bokslutet klart och ur vägen inför våren. Hoppas ni får en härlig dag kompisar!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”DET KÄNNS SVINDLANDE”

 1. Kommer du hinna klart med dina studier innan du öppnar butiken igen? Om inte så hade jag tyckt att det vore väldigt intressant om du kunde göra ett inlägg där du berättar när du gör vad.

  Tex
  07:00 Vaknar, äter frukost
  09:00 Går igenom mail, planerar upp dagen
  10:00 Ute i butik
  17:00 Butiken stänger, packar online ordrar
  20:00 Pluggar

  Bara så du förstår hur jag menar men det hade varit så himla kul 😀

 2. A va underbart! Jag önskar dig verkligen lycka till! det var precis det jag behövde höra idag! Power woman! Kramar & Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (besök gärna min blogg för stil och inredning http://sofiacm.com
  )

  1. Tack snälla du, vad du peppar mig med dina snälla kommentarer!! 🙂 Jag har ofta mycket i huvudet, men det skulle aldrig gå utan min kalender och om jag inte var så strukturerad med min planering. 🙂 Ha en toppentorsdag! <3 Massa kramar till dig!

 3. Woho, så bra! Man måste våga lite här i livet har jag hört, tänk vad du skulle ångra dig annars och den där "tänk om" känslan är ju vidrig! Så härligt att följa dig, som jag alltid skriver 😉 Blir sååå inspirerad bästa du<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *