STYLEMOOD: FIRST SPRING NEWS

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se
Det är en spännande tid som komma skall och jag är egentligen så ivrig på att få presentera vårens stora satsning av ny leverantör, men jag måste bara färdigställa första inköpet och få allt bekräftat på exakt leveransvecka innan jag avslöjar det välkända varumärket. Känns stort att jag och mitt lilla företag StyleMood kommer bli 3-4e återförsäljaren på Gotland och att veta att det idag är ett varumärke som till största del säljs hos Royal Design, Åhlens och webshops som Bagaren och Kocken. Ännu mer nyfika nu? Stay tuned helt enkelt!
Men vet ni, det ligger faktiskt redan uppe en massor av nya varor i webshopen som redan idag går att förbeställa. Alla förbeställningar skickas så fort varorna anländer till lagret (det står alltid preliminära ankomstveckor i webshopen) och väljer ni att betala med Klarna-faktura så behöver ni inte betala förrän om 14 dagar! Så kika in på www.stylemood.se för att förbeställa era favoriter bland vårens nyheter och passa även på att fynda på januari-rean (20-70% rabatt) som ännu pågår, ni är suuupervälkomna med beställningar!
Här har ni några av vårens alla nyheter och nu när de första leveranserna trillar in från och med slutet av nästa vecka så kommer jag ha fullt upp med att få ordning i butiken och style:a om. Det kommer bli så roligt, det på riktigt kliar i fingrarna över att få sätta igång. Idag är det förresten bara en månad kvar till jag slår upp butiken för vårsäsongen och jag ser så himla mycket fram emot alla härliga kundmöten i vår.
Tryck gärna på hjärtat om ni gilla inlägget!

0 svar på ”STYLEMOOD: FIRST SPRING NEWS”

  1. Så Fina saker! kul med nytt inför våren 😉
    Hoppas du har en bra dag och får en fin kväll<3

    Sv: Tack så mycket för omtanken! Det var riktigt otäckt, för det jag fick i munnen var vasst, en plastbit från matlådan .. kunde slutat illa om jag fått ner det i matstrupen eller tarmar :/
    Tur i oturen att jag kunde få upp det själv<3

    Kramar!

  2. Men wow! Vad nyfiken jag är på din nya leverantör 😍 är så glad för din skull och så fort jag fått tag i min bostad kommer du vara bland dom första jag handlar av. ♥️ Kram finaste Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *