5 MJUKA FAVORITER

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna bolag StyleMood AB –

Nathaline ville bland annat att jag skulle lyfta fram mina nyheter lite bättre och då fick jag en idé om att varje vecka presentera 5st produkter ur mitt sortiment lite närmare. Förra veckan publicerade jag ett inlägg med ”5 fina nyheter”, vilket var första inlägget i serien tänkte jag, och idag har jag ju ett sortiment på närmare 300 olika artiklar, så det finns utrymme för fler inlägg med fem produkter åt gången. Det är klart att ni inte ser allt även om ni följer mitt företag i sociala medier också, vissa saker är lättare att styla med än andra, så tycker att det kan bli ett roligt inslag här i bloggen att visa upp fler artiklar ur min butik och webshop. Håller ni med? Den här veckan tänkte jag visa fem stycken mjuka favoriter, flera av dem är mina bästsäljare kan jag avslöja.

Att inreda hemmet med plädar är så tacksamt och det blir genast mysigare, mitt tips är att ha dem lite slarvigt hängande över en krok, en stol eller bänk.
Bomullspläd (100% bomull), 249 SEK
Kuddar och kuddfodral kan man aldrig få för många av och jag är helt förälskad i de nya linne-kuddfodralen från Ernst Form. Love it!
Kuddfodral Linne, 429 SEK / Kuddfodral m. Tofs, 179 SEK
Visste nästan direkt när jag såg dessa söta tygpåsar i bomull att de skulle bli en hit! Finns med flera olika citat och ord, men måste nog säga att den här med ”Fika” är både min och kundernas heliga favorit.
Tygpåse, 59 SEK
Fått en ny favoritfärg tror jag minsann, nämligen HAVREGULT! Denna fina kökshandduk i linne är just havregul i färgen och jag har redan sålt flera stycken.
Kökshandduk, 169 SEK
Kuddar på en hög, skapar både ett mjuk intryck och en varm känsla i rummet. Här ser ni några favoriter som går att matcha med varandra, och även en ullpläd i samma nyans.
Ullpläd, 699 SEK / Kuddfodral m. Tofs, 179 SEK / Rund Kudde Sammet, 399 SEK

29 svar på “5 MJUKA FAVORITER

 1. Så kul att Få se! 🙂 Det är Fint med naturfärger 😉
  Hoppas du har en Bra tisdag<3
  Här blir det Träning ikväll!

  Kramar<3

  1. Vad kul att du tycker det och ja, det är helt min melodi 🙂 😉
   Hoppas din kväll blir mysig <3

   Kramar <3

 2. Så roligt att du kommer att visa upp vad du har för artiklar och vad du säljer 🙂 Du har riktigt mycket artiklar i ditt sortiment 🙂

  1. Ja, jag tänkte att det kunde vara lite kul och inspirerande! 🙂 Tack snälla du! 😀 Kram

 3. ja man kan int få för mycket kuddar fodral o pläar allt sånt där gosigt
  njae havregult är nog inte min färg men annan färg =) älskar
  headern är så fin

  1. Nej sånt är bara mysigt ju mer det är 🙂 Haha, joo så fint, jag gillar ju inte färger direkt 😉 Tack snälla! 🙂

  1. Visst är den söt!?? Åh vad kul, det ser jag också fram emot och att få skicka iväg paketet till dig 😀 Så lite så vännen :-*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp