5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

5 saker ni (kanske) inte visste om mig:

– Jag har suttit på en tågperrong i Kuala Lumpur mitt i natten och pratat med en buddistisk munk om vad jag tror på och var jag då, som 19-åring, fick kraft och inspiration från. Detta skedde under min jorden runt-resa när jag tågluffade mellan Singapore och Bangkok under 2,5 dygn och vilket har blivit ett av mina allra finaste minnen från resan.

– Jag har aldrig brutit något i min kropp men jag knäckte fingrarna så mycket under min gymnasie-tid på tråkiga engelskalektioner så att lillfingrets nerv gick i kläm och fingret hamnade fel. Fick gå med stålskena likt en jätte-hand under två veckor och har idag ett vänster-lillfinger som inte riktigt går att få ihop med resten av handen. 

– Patrik och jag har i år känt varandra i 10 år i år (och tillsammans i 6,5 år snart). Det tycker jag känns ganska häftigt, tänk om den odödliga och galna 16-åringen som jag var då (som körde race med sopkärl i korridoren med sitt tjejgäng och skrattade tills vi typ kissade på oss) och med galet pirr-i-magen varje gång jag såg honom i el-killarnas hörna av matsalen, hade vetat det?! Livet är så coolt.

– Självdisciplin är en av mina starkaste egenskaper idag som företagare och bolagsägare, men också den egenskap som förr var min värsta. Under skoltiden satte jag orimliga krav på mig själv, vilket resulterade att jag då gick in i väggen, men tack vare det vet jag precis hur jag ska hantera och ta kraften från egenskapen med mig framåt och som mental styrka sen dess.

– Jag har läst grundskolans ALLA mattekurser, från första klass till gymnasiets A, B, C, D, E och Matte Diskret (som jag dessutom fick läsa på högskolan eftersom kursen inte ens genomfördes på min skola). Har till och med en ekvation som tatuering, så jäkla grymt nördig på siffror, statistik, matte och problemlösningar är jag.

Vill ni veta mer om mig? Ska vi köra en frågestund kanske, jag har ju trots snart 11 år som bloggare aldrig haft en ens?! Fråga hur många frågor ni vill bland kommentarerna och vad ni är nyfikna på, så ska jag svara på dem! 

36 Replies to “5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG”

  • Jaaa det var så häftig grej ändå! Haha, jag är inte duktig men jag gillar matte ändå 😀 Kram

 • Oh härligt att ni hållt ihop i 6½ år och gulligt att ni visste om varandra redan i skolan. Haha att du inte var rädd då på perongen =D

  • Ja det är verkligen fint och gulligt <3 Haha nej, han var ju den tryggaste människan jämfört med många andra omkring 😉

  • Vad roligt att du tycker det! 🙂 Haha, sluta med det om du vill slippa det jag var med om 😉

 • Sååå kul att läsa 😀 Själv är jag sååå dålig på matte, läste bara matte A sedan fick jag dispens för att skippa matte B haha! Däremot är språk min grej, tycker det är så kul <3

  Mina frågor till dig:
  Ditt drömresmål?
  Något resmål som du absolut inte vill åka till (förutom krigsdrabbade länder)?
  Solsemester eller storstadssemester?

  • Vad glad jag blir att du tycker det! 😀 Haha, vad skönt ändå så du kunde lägga fokus på annat. För där är jag helt tvärtom, språk kan jag inte alls begripa mig på! XD<3

   Tusen tack för dina frågor, svaren kommer i veckan!! <3

 • Jag skulle vilja se din ekvation 😀 Jag har bara läst upp till matte B. Men är nördig på andra sätt istället, som kompensation 😉

  • Åh så kul, den kan jag absolut visa!! 😀 HHaha, det är inte så bara och man kan ju vara nördig på andra sätt som du säger 😉

  • Men oj, det var ju inte riktigt okej kan jag känna, bättre om han/hon eller någon annan hjälpt dig att förstå för att få det avklarat på riktigt?! 😉 Haha, så tycker jag om språk istället XD

 • Trodde faktiskt jag hade rätt bra koll men två nya saker har jag lärt mig och det är dem två punkterna längst upp. Sååååå taggad på att detta inlägg äntligen kom!! Och en bild på dig, woooohooo! ❤️❤️ Massor med kärlek till min finaste vän!

  PS. Jag ska komma med frågor men måste bara klura lite på frågor. Vad kan man fråga? Haha

  • Whaaat?! Har jag inte berättat om dom grejerna, haha?! Se där då fick ju även du lära dig något nytt om mig fast att du känner mig <3 <3 Massa kärlek tillbaka till dig min finaste!!! Haha, älskar att du var tvungen att klura ut frågor, men så glad för att du tog dig tiden till att göra det!! Haha

 • Du får bara välja en plats på hela Gotland, vilket är ditt smultronställe?
  Finns det något du alltid stör dig på?
  Om du fick ändra på en sak, endast en sak. Vad skulle det vara?
  Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
  Hur ser ditt drömhus ut?
  Vad skulle du vilja säga till ditt framtida jag om du fick chansen?
  vad skulle du sagt till ditt gamla jag om du fick chansen?
  Bästa produkten du har i ditt sortiment just nu?
  Har du några personliga mål eller planer för året?

  Hahaha, okej. Här kommer några frågor iaf, vet liksom inte vad jag ska fråga! <3

  • Tusen tusen tack för alla dina grymma frågor min fina vän! Det var ju MASSOR!!!! <3

  • Den ska jag absolut ta och visa, det är ekvationen för omvänd proportionalitet 🙂

 • Vad kul att få läsa dessa saker om dig! Extra värmande att läsa om relationen du och din karl har. <3

  (Sent) Svar: Stort tack för dina ord till inlägget om vår andra dag i San Francisco. Fortsättningen följer.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *