ADVOKATFIRMAN LIBRE

Har du hamnat i en sists där det är svårt att tala och komma överens med någon? En skilsmässa kan ju orsaka konflikter och infekterad stämning mellan parterna, det finns ofta känslor med i bilden, man är låst i sitt eget tänkande, resonerar inte helt sunt och då kanske det leder till vårdnadstvist. Då behöver man någon som för ens talan i det jobbiga och hjälper en att lösa tvisten med den andra parten, när man själva kanske inte lyckas komma överens i stunden. Advokatfirman Libre är en byrå som kommer med just såna frågor, tvister och har stor erfarenhet av just skilsmässa kring vårdnad, boende och umgänge, även kallat humanjuridik.

Så när eller om du skulle behöva hjälp vid en separation eller är i behov av advokat vårdnadstvist, sök dig till dem för de har hela Stockholm och närområdet där de jobbar. De är duktiga på det dom gör och har gjort det länge, väl insatta i dessa frågor och kan på ett lugnande sätt hjälpa till vid både förhandling eller vidare i en rättsprocess. Vid en skilsmässa är det såklart mycket känslor inblandade och därför kanske inte helt lätt att resonera på ett bra sätt, men det hjälper Libre till med, för att på ett lugnt, i syftet att försöka undvika konflikt och istället jobba för goda lösningar till barnen, när det kanske uppstått oense mellan de vuxna parterna. I många fall kan en tvist lösas med samförstånd, men ibland går det inte om positionerna är låsta och då måste den behandlas och gås igenom i domstol. Där kan parterna antingen komma överens i en förlikning eller så avgörs tvisten av domstolen.

Den första kontakten med advokatfirman Libre är alltid kostnadsfri, så våga be hjälp om det behövs för att underlätta för barnen eller dig själv. Du kan läsa mer på deras hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *