ALLT KÄNNS LITE KLARARE IGEN

Glad att den här veckan springer på och kände plötsligt i förrgårkväll att min power kom tillbaka (EFTER 9 km på löpbandet ska tilläggas) och vilken känsla. Jag har varit lite låg senaste veckorna, känt att denna världsoro äter upp mig och vårdeppat och samtidigt stressat på mig själv om att ”såhär” har jag inte tid att känna, det är nu jag måste ladda och det är nu jag ska göra en restart inför sommarens långa säsong (jag som är van att bruka blomstra på våren liksom). Men i samband med att tiden gått lite så har jag tagit mig över vattenytan och nu, när jag ser allt lite klarare igen, så faller bitar på plats och arbetet jag gjort (som har känts som inget) har ju faktiskt tagit mig längre fram i planeringen än jag vanligtvis brukar ligga såhär års. Allt är inköpt och klart till sommaren (förutom det som ska handlas på inköpsturen, men det tar vi närmare sommaren), majoriteten av leveranserna står redan på lagret dessutom och är redo för uppackning om några veckor (brukar ju annars ske veckan innan sommarstart i början på juni så bara där har jag ett enormt försprång för prismärkning mm.), personalen är så gott som färdig (sista intervju nästa vecka), ena butikens schema likaså, till årets julkalender har det redan köpts in 5 ”luckor”, egna produkter på tryck (ska bli så kul att visa) och bokföringen helt i fas. Snacka om att det verkligen inte är så det känts, men med lite större perspektiv så är det ju fantastiskt att ligga så pass bra i fas och jo, man får känna sig orolig, nere och allt det där också, det är okej för livet händer hela tiden. Men nu har jag powern tillbaka och tack och lov för det.

20 Replies to “ALLT KÄNNS LITE KLARARE IGEN”

 • Oj 9 km på löpbandet och det var bra jobbat. Det är verkligen jobbigt med allt som sker i världen men vad skönt att du börjar må bättre. Kramis <3

  • Tack snälla! Ja det är helt fruktansvärt och det är svårt att vara så maktlös till att inte kunna förändra det, men jo det känns så skönt att allt är ljusare och lite bättre nu! Kram <3

 • Jag känner ingen annan än du och jag som har vårdepression. Jag vet att det FINNS fler, men jag känner ingen, och jag far runt och vårdeppar och mår skit och får så dåligt samvete när alla andra bara mår som prinsessor! Jag brukade också blomstra på våren förut, var fan kom vårdeppen ifrån :(( Men så glad att läsa att du är över vattenytan och det är jag också nu! Jag tror det i alla fall!!

  • Blir så glad av att veta att jag inte är ensam!! Inte jag heller, och jag vet inte varför detta kommer nu när jag alltid varit den där som blomstrat på våren. Men gissar att årets början varit lite väl tufft, och nu måste det ut. Ja, det är jag nu och jag håller tummarna för att du också är det. Heja oss, nu blir allt bättre (och lättare). <3

  • Åh vad glad jag blir att du gör det!! Ja, och det värmer SÅÅ i mitt hjärta att du var helnöjd, hoppas du blir minst lika nöjd med årets!! Förstår det och det är verkligen känslan jag vill förmedla, att man ska få njuta av en överraskning varje dag! 🙂

 • Vad skönt och duktigt att du är så i fas med allting! Bra att slippa vara ute i sista sekunden med allting. Man får känna sig nere och deppig ibland, det hör väl till livet antar jag.

  • Det är verkligen skönt istället för att känna att man ligger efter. Ja, det hör livet till gissar jag.

 • Heja dig som har jobbat på så bra! Du ska känna dig stolt över allt du har gjort. Hoppas att du kan njuta av att det ”rullar på” bra nu inför och under sommaren samt med julkalendern senare i år.

  (Sent) Svar: Tack snälla för din varma kommentar till mitt inlägg om en trivsam vardag.

  Stor kram

  • Tack rara du!! Det är jag verkligen och sommaren blev så himla bra trots allt! 🙂 Stor kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *