ÄLSKAR DET VI KALLAR NU

Dagarna springer på i en faslig takt och jag kan snart sätta mig ner och summera sommaren 2020, som nog varit min mest intensiva (jobb)sommar någonsin. Ett wow är inte ens tillräckligt känns det som! Bäst av allt är nog dessutom att jag känner att jag har sån jäkla dunderkraft kvar, jag är så hungrig på mer, på hösten och på allt som ännu komma skall av detta komplicerade, galna, rekordmässiga men också uppochnervända år. Vad ligger framför oss nu? Det ska bli väldigt spännande och se!

Dagarna just nu spenderar jag med några timmar på kontoret på mitt andra jobb (Transportstyrelsen) och resten av dagarna i butiken, för ännu har jag öppet varje dag (augusti ut, sommarbutiken i Ljugarn är redan stängd för säsongen). Jag springer, powerwalkar eller lyfter kartonger. Tar igen jobbtimmar vid datorn på kvällarna, postar paket, åker på leveransturer tvärs över hela ön och planerar för höst. Patrik återgick till jobb redan för några veckor sen efter hans semester och vardag har det ju på något sätt varit hela sommaren för oss, men jag gillar nu:et väldigt mycket faktiskt. Hur mår ni i sensommaren?

6 Replies to “ÄLSKAR DET VI KALLAR NU”

  • Halloj kul att ses btw och grejerna står så fint på toaletten. Har bloggat och skrivit om dig och det, kanske du missat? Aha kanske jag precis hann besöka butiken i Ljugarn då =D. Samt jag tänkte besöka din butik nära där vi bodde med, men poff så skulle vi åka hem. Du är grym och så kul att du har sådant driv och glöd

    • Så roligt att de passade så bra där på toaletten, nu har jag äntligen varit inne och kikat på inlägget!! 🙂 Tack snälla för det och så roligt och ses i verkligheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *