ÄNNU ETT VECKOSLUT

Hela helgen blev lite omvänd och inte riktigt som vi tänkte efter att karln blev tvungen att jobba natt hela helgen på sin annars lediga tid (alltid hallelujah-moment när man sett fram emot myskvällar) och vi tvingades flytta fram pysselkvällen som skulle ha varit idag, en hel vecka för att hälften av deltagarna avanmälde sig sista minuten pga vabruari/sjukdomar. Så ja, minst sagt, vi fick tänka om lite grann och därför blev inte helgen riktigt vad jag hade hoppats på känner jag. Positiva saker däremellan har dock varit att jag har snart (äntligen) målat färdigt mitt skåp i nya kulören Utholmen, jag har haft bra kund-flöde i butiken både lördag och söndag och det har verkligen känts roligt, dessutom har jag hunnit med ett riktigt göttigt träningspass och det var en så skön revansch nu när jag har saknat effekten lite trots mina vanliga rundor senaste veckorna. Imorgon ska jag starta nya veckan med powerwalk tvärs över stan till flygplatsen för att möta upp 2/5 av min familj som ska resa iväg och köra hem deras bil, sen ett extrapass på TS på eftermiddagen. Det är full karusell resten av veckan och ännu en rad ensamma nätter, men jag ska klämma in massa träningsrundor och umgänge med fina vänner däremellan.

28 svar på ”ÄNNU ETT VECKOSLUT”

 1. Spännande och roligt att förvandla och göra om möbler. Jag har fått två balkong, altan eller trädgårdsidéer i skallen som jag klurat på i helgen. I värsta fall får de bli i växthuset men att drömma och planera i huvudet är ju halva resan. Ha en fin start på nya veckan.

  1. Ja det är helt fantastiskt kul och så enkelt ju! Åh så roligt, älskar när man får idéer, låter ju underbart! Ha en fortsatt fin vecka! 🙂 Kram

  1. Ja, men ibland blir det så 🙂 Precis, flexibel är mitt mellannamn känner jag typ jämt ;D

 2. Vilken otur att han fick hoppa in och jobba samt att pysselkvällen blev framflyttad! Så tråkigt, men skönt att ni verkade lösa en annan dag för pysslet! 😍 Glädjer mig att höra att det är bra flöde både i butiken men också på ditt andra jobb! Kram 🧡🧡

  1. Ja så himla trist!! Men blir mysigt med pysselkväll nu på söndag istället! 😀 Tack snälla du, det är verkligen härligt och kul och se att säsongen börjar vakna till liv på alla ställen och i olika jobbprojekten. Kram <3 <3

 3. Vad trist att det inte blev som du tänkt. Är aldrig kul när man sett fram emot något och så kommer annat emellan.
  Skönt med träningspass dock 😀 Ska också försöka klämma in en hel del pass denna vecka. Fast idag gav jag mig själv en vilodag 🙂

  1. Det var verkligen tråkigt och nej, man blir ju rent av besviken. Ja verkligen härligt att få in sån tid, så härligt att träna! 😀 Det låter klokt, vilodagar behöver man också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *