APOHEM.SE

Mitt köpbeteende har verkligen förändrats de senaste åren och jag handlar allt mer online, särskilt det vardagliga för att spara lite tid och för att veta att produkterna jag vill ha eller behöver finns, istället för att åka runt till flera ställen i stan. Gör ni likadant eller märker ni annan förändring i era köpbeteenden? En sak jag uppskattar mycket är att kunna köpa apoteksvaror direkt hem till brevlådan, som tex nätapoteket Apohem erbjuder! De är en stor och stark utmanare inom e-handeln och förutom att erbjuda både ett brett och attraktivt sortiment, så bygger även deras affärsidé på att ha låga priser och snabba samt trygga leveranser, som gör kundupplevelsen särskild unik och enkel. Dessutom jobbar de mot visionen att bli Sveriges ledande nätapotek, och jag tror att tillgänglighet och just enkelheten med att få hem det man behöver, kunna hämta ut sina recept och spara tid genom att veta att man kan köpa det man ska på en och samma plats, är något vårt framtida samhälle kommer behöva och uppskatta allt mer.

apohem.se kan du som sagt hämta ut dina receptbelagda mediciner, men det finns även ett helt enormt sortiment med allt från hårvård, vitaminer och tillskott, munvård, produkter för värk och feber eller tex för förkylning. De har MASSOR och jag brukar handla hem både kosttillskott och hygienartiklar därifrån, för att underlätta och slippa tänka på att man ska hinna förbi ännu en butik på vägen hem från jobbet. Eftersom jag tränar och vill må bra så tycker jag också att det rimmar väldigt bra att de har mottot ”det ska vara lätt att leva”, och jobbar så att fler ska känna just så genom att kunna erbjuda produkter på ett så lättillgängligt sätt och på deras hemsida hittar man både tips och råd om träning bland annat, allt för att få lite extra inspiration eller kanske råd för hur du börjar träna, men också bra information om mat och näring, mentalt välbefinnande och sånt som tandvård, hudvård, livsstil och relationer. Ibland behöver man bara lite extra stöd kring sina funderingar eller push för att komma igång med en rutin och då är det perfekt att kunna få en del av sånt på apohem också! Jag tycker att det där med mentalt välbefinnande är extra viktigt, det är något jag själv jobbat enormt mycket med genom mina år som företagare, men också innan, att bli mentalt stark för att orka när det är svårt, jobbigt eller livet händer.

Annat som kan vara av intresse att veta om apohem.se, är att de arbetar hållbart, både i det syftet att vara en hållbar arbetsplats och bidra till ett mer hållbart samhälle, men också genom att arbeta för miljö och klimat genom att använda mindre plastförpackningar till alla produkter, mer ansvarsfull tillverkning av dessa och ett ständigt förbättrande. Det känns tryggt och sånt tycker vi om, jag tycker verkligen personligen att det är så himla behändigt att kunna klicka hem de apoteksvaror man behöver, direkt från nätet! Håller ni inte med?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *