ÅRETS FÖRSTA DAGAR

Tycker första dagarna har hasat sig framåt, ovanligt sakta och jag har hunnit känna att jag har tråkigt (min värsta ångest-känsla typ, känner mig så ineffektiv och det kryper i kroppen). Kanske är det för att jag suttit omotiverat många timmar med inventering och webshops-lageruppdateringar (inte den roligaste delen av att driva företag)? Roligare saker jag fördrivit dagarna med är dock planering och inköp för våren, årets första butiksdag klarades av i söndags, haft serie-tittande hela kvällarna, sålt det första lammskinnet för 2022, avslutat bokföringen för förra året (nu är det bara bokslutet kvar, hej och hå men det har man flera månader på sig att göra), löptränat och påbörjat packning inför dagar på annan ort. I webshopen har det fyllts på med nyheter och inkommande varor, det har packats beställningar och jag tror banne mig att jag är ifatt efter julsäsongen, på många plan. Dock är lagerstädning och sortering obligatorisk när vi kommer hem igen, hehe. Hoppas att ni har haft fina januaridagar såhär långt!

4 Replies to “ÅRETS FÖRSTA DAGAR”

  • Låter som om du hunnit med en hel del, därav är man tacksam för att dagarna hasar framåt, men förstår upplevelsen av att det kryper i kroppen när dagarna består av mindre roliga saker. Hoppas att det varit trevligt med din resa till annan ort 🙂💕

    • Ja det har jag gjort 🙂 Haha ja precis så är det, nu hade de väl å andra sidan fått rusa på till våren och lite varmare dagar 🙂 Det var det verkligen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *