ATT-GÖRA-LISTAN ÄR LÅNG

Att-göra-listan har blivit megalång såhär efter att halva veckan har passerat och jag försöker bita ihop och beta av varje punkt en efter en, medan tiden susar förbi. Kombinationen att plugga 100%, jobba 150% och samtidigt ha massa andra bollar i luften gör att den där listan förlängs ganska fort och akuta problem uppstår för jämnan. Är dock väldigt glad att jag är så pass flexibel som jag är och att jag har en bra förmåga att vara anpassningsbar (är som en kameleont) i allt. Idag måste jag verkligen få klart första utkastet till uppsatsen som ska lämnas in imorgonkväll och det känns kämpigt, men jag har åtminstone kunnat pricka av presentations-inlämningen nu på morgonkvisten så förhoppningsvis kan jag fortsätta i rätt flow. Vad gör ni idag?

28 svar på ”ATT-GÖRA-LISTAN ÄR LÅNG”

 1. Du är så duktig<3
  Lova att du är rädd om dig bara 🙂 Fina du<3

  Sv: Tack så mycket finaste 🙂 Känns bättre idag 🙂
  Nu har jag helg, såå härligt! 😉

  Kramar!

  1. Tack snälla du 🙂 <3 Och ja, jag lovar att jag är rädd om mig, vet ju hur illa det kan bli <3

   Vad skönt och höra. 🙂 Hoppas du får en fin söndag imorgon vännen!! 🙂 Kramar!

 2. Idag har det inte hänt så mycket, har småpysslat lite mest tagit det lugnt. Är trött och hängig, sover dåligt om nätterna. Ska krypa till kojs tidigt ikväll och hoppas jag får sova gott hela natten 🙂
  Hoppas det går bra med uppsatsskrivandet..

  1. Tack snälla och jaa, det är ingen dans på rosor, men är så glad att jag pallar och inte ger mig! 🙂

 3. Åh. Känner igen det där, även om jag inte har i närheten av lika mycket som du. Heja dig som kämpar på och betar av listan så systematiskt. Hoppas du får en fin helg nu! <3

  1. Jaaa, fyfaan vad det är kämpigt ibland men det blir ju så bra och kommer ge mig så mycket framöver! Ha en fin söndag imorgon! <3

 4. Oj, vilken krigare du är ! Har precis gått ner till att plugga 75 % istället för 100 då jag behövde minska stressfaktorerna. Fortsätt kämpa och trevlig kväll <3

  1. Ja, envis som en åsna! Det låter klokt gjort av dig om du behövde få ett bättre tempo, bäst att göra det innan det går för långt. Tack snälla, och desamma!! <3

  1. Men du är så duktig på det du gör vännen!! <3 Tack snälla för din komplimang, men du vet att du är bäst, alla gånger!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *