DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND SAMARBETEN TIPS

ATT STARTA ENSKILD FIRMA

– Sponsrat inlägg i samarbete med www.starta-enskildfirma.se –

Jag har aldrig för en sekund ångrat att jag startade eget företag. Trots att jag bara har drivit det i 2,5 år så har jag lärt mig så otroligt mycket redan och det är en sån fantastiskt kunskap som jag nu besitter, men som jag också lär mig något nytt inom varje dag. Jag får jobba med det jag vill, utvecklas, skapa min egna framtid och styra min egen tid, vilket är just precis det behovet jag har i min vardag och som jag nu ser till att få uppleva. Och det är så häftigt att veta att man började på noll för att sen förvandla det till något så mycket större och att resan pågår hela tiden, den tanken driver mig framåt varenda dag!

Med Starta Enskild Firma, blir det ännu enklare att starta eget! De är en del av svensk bolagsförmedling och de hjälper en med allt genom deras snabba registreringsprocess och flitiga support-team, allt för att förenkla vägen om att starta upp en enskild firma för oss som vill göra det. På deras hemsida kan man läsa sig till massor av information och få svar på alla frågor man har om start av eget företag, antingen via chatten, deras mail eller genom ett besök på kontoret, som ligger på Östermalm i Stockholm. Jag tycker att det är fantastiskt att det finns sån här hjälp, för det är många frågetecken att reda ut bara i själva registreringskapitlet som man gör vid uppstart, och då underlättar det enormt att ha det här stödet där registreringsprocessen blir betydligt lättare! Så går du med tankar om att starta eget, surfa in på www.starta-enskildfirma.se och ta reda på mer. Med hjälp från dem så startar du din enskilda firma snabbt och enkelt!

(26) Comments

 1. Vilket bra tips och låter som ett jättebra företag, kan tänka mig att man behöver en hel del hjälp i början 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla och ja, det är skönt att ha hjälp i början! 🙂

 2. Så intressant att läsa! 😀 Kramis

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 😀 Kram

 3. Så kul att höra och läsa! du är en sån inspiration :)<3

  Hoppas du har en fin måndag! Kramar

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack rara du och jag är så glad att du tycker det! 🙂 <3 Ta hand om dig! Kramar!

 4. Detta är precis vad jag behöver, behöver skaffa ett eget företag. Så detta är perfekt för mig, ska bara hitta tiden till det! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Jaa det är precis vad du ska sätta dig med, jag hejar på dig och du ska bara göra det!! 🙂

 5. Bra tips!

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur!

 6. Bra tips <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja visst är det <3

 7. Bra inlägg och kul att läsa<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla <3

 8. bra att det finns så mycket hjälp om man skulle vilja starta eget! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det är verkligen bra! 🙂

 9. Så underbart att det är något du aldrig ångrat 🙂 Grymt jobbat! Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Verkligen, det ska bli mitt livsverk! 🙂 Tack snälla! Kram

 10. Ha en fin kväll<33

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla, hoppas du har en fin tisdag <33

 11. Vilket bra tips! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   eller hur!! 😀

 12. Jätteskoj att allt känns så bra och att du fått det att slå bra

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja verkligen, hade varit jobbigt annars! 😉

 13. jag tror aldrig att jag skulle våga, är verkligen imponerad av dig!

  1. Johanna Utterberg says:

   Är det så? Tack, vad kul att du är det!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *