BESÖK BUTIKEN PÅ GOTLAND!

– I samarbete med mitt egna företag Stylemood, www.stylemood.se –

Butiken börjar verkligen bli riktigt fyllig och kännas mer mysig med allt som kommit in de senaste veckorna! Jag känner allt mer hur sortimentet blir tydligare och tydligare, hur det utvecklas med mig och företagets framgång och att min röda tråd håller sig kvar, vilket gör det lättare för mig att både representera, men också sälja produkterna. Jag älskar dem ju själv! Passar på att bjuda på de senaste bilderna från butiken här på Gotland, hoppas ni tycker det ser fint ut.

Inför helgen väntar lite extraöppet och så även på Valborgsmässoafton, då vissa tar långhelg och jag tänker att det kan vara bra att passa på att köra en extra dag med skyltar ute och ge tillfälle för andra att hitta till butiken som vanligtvis inte åker förbi under helgerna. Hoppas på succé alltså och försöker synliggöra mig på alla ställen jag kan och ta till vara på allt matnyttigt som jag börjar lära mig i min nya kurs om just marknadsföring. Har ni varit inne och kika i webshop på sistone? Finns massa fint och det är denna vecka 15% rabatt på ALLA nyheter och inkommande produkter (gäller dock ej skinn-/mockakuddarna)! Passa på och hitta dina nya inredningsfavoriter på www.stylemood.se!

Hittade du något du gillade? Klicka hem dem direkt på www.stylemood.se eller gör ett besök i butiken på Gotland!

30 svar på “BESÖK BUTIKEN PÅ GOTLAND!

 1. men det r ju massor av aker det står ullie på där =)
  jodå ja har ju tre kusiner på gotland så har lite sådär bjudit in dem till dej o se hoppas de gör det

  1. Haha ja men se där, kul att du gillar sortimentet! 🙂 Ja, juste, hoppas de kommer och besöker mig någon gång! 🙂

 2. God morgon 🙂
  Ska bli så himla roligt som jag sagt tidigare att besöka din butik <3 Kan tänka mig att där är jättefint. Hoppas du får en fin dag vännen <3

  1. Vad kul att du tycker det och jag ser så mycket fram emot ett besök av dig vännen <3 Ha en toppenkväll! 🙂

 3. Underbart att du har öppet och verkligen lägger tid på det. Samt att du har rabatt, den är underbart! Älskar allt i din butik och dom där kuddarna är bara för fantastiska, WOW!!! <3

  1. Jaa, så kul med lite extra öppet när möjligheten finns! 🙂 Och så glad att du älskar produkterna i butiken vännen, kuddarna är sååå drömmiga!! <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp