BLUE CITY

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Blue City –

Köp en begagnad iPad, ett billigt och miljövänligt val!

Återvinning av produkter är viktigt för att kunna skapa en miljövänlig och hållbar framtid. Idag så finns det också möjligheten att kunna göra kloka hållbara val när man vill köpa elektronik. Hos företaget Blue City kan man som kund köpa begagnade iPads och massor av andra billiga elektronikprodukter av riktigt bra kvalité och hög prestanda.

Blue City har idag åtta olika butiker i Danmark och än så länge enbart en i Sverige, men räkna med att det kommer att öppnas flera så småningom även här i Sverige då konceptet verkligen tillhör framtiden. Då många kan ha svårt att svänga in i butiken i Malmö så finns alltid möjligheten att handla i den stora webbutiken på bluecity.se.

Oavsett vart du än handlar din produkt hos Blue City så får du alltid 3 års reklamationsrätt på din produkt. Utöver detta så får du alltid snabba leveranser om du handlar online och du kan alltid välja att handla med kreditkort eller att betala ditt köp med faktura eller med delbetalning genom Klarna.

Handlar du prylar för över 800 kr, som man ändå oftast gör när det handlar om elektronikprodukter, ja då får du även fri frakt på din order.

Fördelar med en begagnad iPad

Förutom att din iPad är billig och att du sparar pengar när du köper den så får du också en liten, smidig och otroligt kraftfull produkt med massor av appar. En iPad passar dessutom precis lika utmärkt att ta med sig på resande fot som den även gör för slösurf i soffan.

Från budget iPads till PRO iPads

Hos Blue City så kan du hitta massor av iPads för allas plånböcker och önskemål. Här finner du iPads i budgetklass, mellanklass och proffsklass. Det ingår dessutom alltid en 2 års produktgaranti när du köper en begagnad iPad hos Blue City. Förutom dettas så har du också alltid 14 dagars ångerrätt om du inte skulle vara nöjd med din iPad.

Med en iPad får du alltid 100% kvalité

Även om man kan spara pengar på att köpa än billigare surfplattor så är det alltid bra att bli påmind om vad en iPad från Apple egentligen innebär, ren kvalité rakt igenom. Så att investera i en produkt som kommer att hålla länge utan att den snabbt bli slö eller krånglig är vad man alltid får när man investerar i en iPad.

Så nästa gång du funderar på att köpa en helt ny iPad eller annan elektronikprodukt, välj istället en begagnad produkt hos Blue City som du även sparar pengar på utan att du för den skullen behöver tumma på kvalitén eller prestandan överhuvudtaget.

4 Replies to “BLUE CITY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *