BÖRJAN AV SISTA JANUARIVECKAN

Börjat denna vecka med att jobba hemifrån och prioriterat administrativt. Varit i min kreativa bubbla emellanåt och också sett till att få undan lite skrivjobb, samarbeten och försök till nya produktbilder. Det är skönt att kunna bocka av, allt som blir färdigt ger mig en väldig lättnad just nu eftersom januari-februari är såna månader när all planering och saker känns lite oklara just för att man parerar mellan bokslut från året innan, bokföring av det som sker nu, idéer till sen, problemlösningar, frågor om kommande säsong, inköp och sommartjänster utan att få så mycket konkreta saker helt färdiga. Det är verkligen något helt annat i juni eller augusti, då är man mitt uppe i allt och bara kör, levererar och saker färdigställs efterhand på ett annat sätt (och bokslutet är inlämnat för länge sen så det behöver man inte tänka på). Så för egen skull är det befriande med saker som blir färdiga och som man kan lämna i januari.

Har skickat iväg några grejer till en samarbetspartner för godkännande nu på morgonen, ska skriva klart ytterligare ett samarbete-utkast och så ska jag ordna här hemma idag, fortsätta rensa undan saker vi inte använder och få ordning på allt som just nu ligger på mitt skrivbord (så fullt av pappershögar/pärmar så jag sitter alltid ute i vardagsrummet och jobbar). Men först, en löprunda och frisk luft i lungorna. Andas in och andas ut. KRAM!

12 Replies to “BÖRJAN AV SISTA JANUARIVECKAN”

 • Wow, du är alltid så extremt duktig, så glad att det går så bra för dig, verkligen! Och skönt med promenad ute i friska luften, det är superviktigt att ta en paus då och då.
  Ser jättegott ut!

  • Men åh, tack snälla för att du tycker det!! Tusen tack!! Springtur tog jag idag, så himla härligt och verkligen viktigt med pauser. Det var det 🙂

 • Så skönt när man hinner bocka av flera viktiga saker på sin att göra listan. Jag måste ha sådana listor för det är så himla motiverande att bara få kunna bocka av saker :p

  Tack det har gått ännu mer framåt nu med potträningen. Några dagar efter inlägget började hon faktiskt att bajs på pottan också 😀

  • Ja det är verkligen härligt. Eller hur, därför man har listor! 😛

   Åh vad härligt att det går framåt! 😀

 • Så mycket det låter som att du har fått gjort, vad du är duktig 🙂 Men det är förstås ditt hjärta också, ditt företag. Jag är fortfarande så barnsligt förtjust i tekannan jag köpte av dig. Love it!

  • Tack rara du 🙂 Ja, det är mitt hjärta och därför är det annorlunda än ett ”vanligt” jobb. Åh!! Det gör mig så glad att höra, bästa kvittot är en nöjd kund! 🙂

 • Jag märker själv hur mycket mina promenader med Nala ger mig. Då nästan allt mitt jobb sker framför datorn så är det så skönt att kunna bryta av och få komma ut. Andas frisk luft, vara i naturen och få en massa kärlek från söta Nala 😀

  • Ja det är så himla viktigt just när man i övrigt har så mycket datorjobb och den kombon är så bra för den mentala hälsan tror jag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *