DET DÄR MED BILAR

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Bendt Bil –

Är ju ganska så stolt och känner hur mycket vuxenpoäng jag tjänade när jag tog tag i det där och köpte min första alldeles egna bil. Tänk att det bara skulle dröja ca 7,5 år efter att jag körkort innan jag investerade i en bil, men jag har ju haft fördelen att kunna köra sambons bil de senaste åren och faktiskt inte riktigt haft behovet, förrän nu när den blev allt mer risig och dyr i drift. När jag tänker bil så tänker jag först och främst att den ska vara rymlig, dels för att jag kör med mycket varor och paket, men även för att vi ibland behöver åka många. Andra grejen är att den ska vara bensinsnål, nu kommer jag nästan dubbelt så långt med min ”nya” bil, jämfört med den gamla Audi:n som jag glidit omkring i tidigare och bara det är ju en sån ekonomisk vinst!

Det där med att köpa och sälja bilar tycker jag är lite läskigt, man hör så många historier om hur folk blir lurade med bilar som har stora fel eller snuvade på pengar och där är jag verkligen aktsam. Jag föredrar att köpa min bil hos en bilhandlare, för då vet jag att det är en trygg affär, jag vet vem jag kan kontakta om något blir fel och det finns liksom en annan grundgaranti för att köpet blir bra. Fördelarna är flera och eftersom ett bilköp i många fall är en dyrare investering, så vill jag har tryggheten av att det blir bra, för både köparen och säljaren. Bendt Bil är en bilhandlare som är återförsäljare av bland annat BMW, MINI, Hyundai, Opel och Isuzu, de säljer både nya och begagnade bilar. Är du kanske ute efter ny bil? Kika in hos dem om du vill göra en trygg bilaffär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *