DET STOD STILL

Försökt få en liten lucka till och skriva något vettigt men har inte riktigt fått ihop orden här. Tänker att ni måste ju tycka att det är så himla ointressant att läsa om mina dagar och då vill jag istället formulera mig på något roligt sätt, berätta något särskilt eller skapa något lite mer genomarbetat i textväg. Men nä, det stod still i hjärnverksamheten på den fronten igår och idag.

Jag har susat runt lite här och där idag, hämtat ut sex paket på olika utlämnings-ställen (suck för sånt men yey för att material till nästa möbel i egna kollektionen kommit och matsmart-paketet), jobbat ett förmiddagspass på TS, grundmålat ett skåp som ska målas i en av de nya kulörerna och packat upp nyheter (kids-plaggen). Nu har jag två hemma-dygn framför mig och jag ska äntligen få sitta ner och bara maratonjobba järnet och pricka av på att-göra-listan.

24 svar på ”DET STOD STILL”

 1. Så fina tallrikar och fint kök =D. Ibland finns inte inspon där. Jag har även märkt det sedan jag bytte till wp måste man vara mer tydlig talande till följarna mer och det blir tunghäfta ibland

  1. Tack snälla du! 😀 Nej precis, det blir lite mer och jobba för då när man är helt egen utan portal bakom sig 🙂

  1. Haha, jag fattar ju att alla olika butiker har olika leverantörer och avtal med dem, men ibland önskar jag att man kunde välja mer när man beställer så att allt hamnar på samma ombud sen och inte hos olika som den här gången… 🙂

  1. Vilken tur att du gör det! 😀 Tack snälla, det är målat i min egna kulör från min färgkollektion!

 2. Hej!

  Jag har en blogg där jag skriver om min son, som både har hjärtfel och autism. Skriver om allt som handlar om detta och självklart lite vardag också. Försöker lära ut och normalisera funktionsvariationer 😊 om du gillar att läsa om sånt, så är denna bloggen något för dig!

  Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *