EN FIRARKVÄLL VÄNTAR

Äntligen fredag och helgen står för dörren. Jag och Patrik har planerat in myskväll med ostar, bubbel, musslor, vin och massa gottigheter för att fira våra sex år tillsammans (vår dag är egentligen imorgon, men passade bättre med firande idag) och det har jag sett fram emot hela veckan ungefär! Tänk att det varit vi så länge redan, jag kan inte förstå det riktigt och allra finast av allt är väl att det känns tryggare än någonsin, för varje dag. Älskade karl. <3

Förövrigt så har det gått i ett de senaste dygnen, jag har farit fram och tillbaka mellan lagret tidiga mornar, postat massa paket, stylat skyltfönster, tagit extrapass på TS, gått promenader i spöregn och kastat mig ut till butiken idag för lite fredagsöppet. I helgen vankas det julmarknader i närområdet och jag gissar på att det nog blir ganska mycket folk i butiken just därför, eller jag håller tummarna för det även efter alldeles fantastiska helger de senaste veckorna. Myset i butiken är något alldeles speciellt såhär års och jag bjuder alltid på glögg medan kunderna shoppar under helgerna inför julen och det är så himla uppskattat, samtidigt som jag förstås hjälper dem med att hitta julklappar och favoriter från hyllorna och borden. Mystider som ni vet! Trevlig helg och ta hand om er.

36 svar på ”EN FIRARKVÄLL VÄNTAR”

 1. Blev himla avis på era planer idag, haha! Låter så fantastiskt och mysigt alltså! Vore så himla kul att kika i butiken för kan tänka mig att det är hur mysigt som helst 😀 Kram <3

  1. HAha de var sååå mysiga och vi hade en fantastisk kväll!! Ja, tänk om ni alla kunde kika förbi butiken, hade varit så kul 🙂 Kram <3

  1. Det var en så mysig kväll och ja man ska fira allt man kan! Livet är alldeles för kort och så viktigt att visa uppskattning för varandra 🙂

 2. Åhh så mysigt!! Hoppas ni hade en toppenkväll tillsammans<3
  Hoppas din lördag är lika bra 🙂 Och ha en trevlig kväll!

  Kramar!

  1. Ja en så mysig kväll hade vi och så viktigt att fira varandra<3 Hoppas du har fått en fin start på veckan! Kramar

 3. Stort grattis till era 6 år och jag är så glad att ni har varandra och att jag har er två!! 😍 Så stort grattis till er två, mina fina människor!! <3

  1. Tack bästa du, det är vi också så glada för, att vi har varandra och dig!! <3 TACK finaste du!!!! <3

  1. Tack snälla du! 😀 Ja det är det verkligen <3 Åh gulliga du, jag hoppas du kommer hit en dag 😉

 4. Grattis till era år tillsammans! Mysigt firande ni planerad ihop. Värmande att läsa om din kärlek till honom. <3 Och roligt att läsa uppdatering om din vardag just nu. 🙂
  Kram

  1. Tusen tack rara du! Ja det blev så mysigt och han är verkligen så viktig för mig <3 Tack för det 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *