EN MÖBEL I MIN KOLLEKTION

I början av veckan gjorde jag det sista på bänken som jag har byggt åt en kund och jag tycker att den blev så himla bra, verkligen en fin hallbänk som precis som kunden önskade och nu är den redo för hämtning. Jag har en egen kollektion (en möbelserie) med bland annat denna bänk som heter Kovik, men har även designat skåp, pallar och sängbord. Alla dessa möbler byggs i gotländsk furu, från första sågade bit till sista slipning, med flätning av juteband som signum. Nu funderar jag på att skapa några fler möbler för lansering under våren, jag har två designmallar som är redo på pappret och hoppas att de kommer göra succé när även prototyperna står färdigbyggda och jag kan visa upp dem, de blir lite mer rå industritouch och nytänk i stilen på dem. Jag har beställt tillbehören som skruvanordningar och material som jag behöver till och ska försöka börja bygga nästa vecka. Vi får väl se!

Idag jobbar jag eftermiddag på TS, så har ägnat morgonen och förmiddagen åt träning, storhandel och lite datajobb. Gillar egentligen inte att ha passen sådär över dagen (12.30-16.30), de förstör mitt egna work-flow lite för mycket tycker jag, man kan liksom inte riktigt starta ett fördjupat arbetsprojekt för dagen och hinner inte heller slutföra attgöra/måste-listan utan att man måste fortsätta på kvällen. Det är därför jag allt som oftast väljer förmiddagspassen, men denna vecka lyckades de peta in ett sånt pass på mitt schema ändå. Imorgon har jag dock morgonpass och då vet jag att tiden känns helt annorlunda eftersom jag kan gå hem och sedan låta mig slukas upp i företagsjobb därefter, helt ostört hela eftermiddagen.

32 svar på ”EN MÖBEL I MIN KOLLEKTION”

  1. Ja det är självklart, det är ju verkligen så fint att göra det och känns bra i hjärtat med. 🙂 Känns självklart! 🙂

 1. gillar linne tyg så fint
  nej såna mellan tider tog ja sällan oxå man ”förstör” hela agen tycker ja

  i morgon kärlekens dag så stor kram och hjärtan från mej <3 <3

  1. Ja det är magiskt och så häftigt att jag har fått sälja flera av mina möbler <3 Tack snälla du för det!! :D<3

 2. Den är verkligen så fin, jag älskar din egna egna kollektion och speciellt när du har planer att utöka den!! 😍 Spännande ju! Härligt med lite jobbpass trots att det förstör när du får mitt på dagen! Puss ❤️

  1. Tack snälla bästa vännen, så glad för att du tycker om det jag gör!!! Ja, det får gå helt enkelt, jag har ju ändå oftast morgonpass som tur är 🙂 Puss!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *