EN VECKA KVAR TILL JULAFTON

Endast en vecka kvar till julafton. Herregud så fort det gått (orkar inte med mig själv att jag jämt säger det, för det ger  mig ångest att jag låter tiden passera i sån snabb takt och inte blir bättre på att ta tillvara på den). Julkänslan dämpades lite när all snö töade bort men är glad att slippa halkan och kunna springa lite mer riskfritt igen. För övrigt så är det bara sillen som ska göras nästa vecka och tempot ska dämpas rejält efter sista öppetdagen på onsdag, sen är vi helt redo och kommer åka ut till mina föräldrar redan dagen innan julafton. Klapparna är färdiga sedan länge, inslagna dessutom (aldrig har jag varit klar så tidigt som i år), hyacinterna doftar ljuvligt just i detta nu, lussebullarna snart uppätna, julkrysstidningen köpt och pralinasken står redo att öppnas. Det ska verkligen bli så mysigt med jul, ligger ni i fas?

Ikväll laddar vi (eller rättare sagt jag) för helgjobb med hämtpizza, soffhäng, serier och en jobbfri kväll (så skönt efter många jobbkvällar senaste veckorna). Måste ge mig utrymme att tömma tankesystemet, känslorna och insupa kreativ inspiration denna helg för har ett SÅ spännande möte nästa vecka innan våra jullediga dagar börjar.

14 Replies to “EN VECKA KVAR TILL JULAFTON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *