EN VECKA KVAR TILL SEMESTER

Peppar mig själv med att det bara är en vecka kvar till semester (min första sedan jag blev egenföretagare 2015) och vi drar till Marrakech, snacka om att jag längtar! Men tills dess har jag en drös av grejer att göra, två uppsatser att lämna in, massa nya varor som ska komma, öppet i butiken både imorgon och under långhelgen nästa vecka, samt flera orders att färdigställa inför midsommarveckan från mina leverantörer. Hektiskt minst sagt men det är samtidigt väldigt roligt, nu börjar ju verkligen säsongen för butiken och det känns så motiverande!

Vi har tillbringat hela lördagen ute i Västergarn i mitt barndomshem, jag har haft öppet i butiken och så har vi ställt hit ytterligare några möbler som vi norpat till oss (ni vet ju hur vi samlar på oss). Käkat hämtpizza med mina brorsor som sällskap och laddar nu för myskväll kombinerat med massa plugg eftersom Patrik fick hoppa in för nattjobb och jag är kvar här ute tills imorgon. Hoppas ni njuter av helgen!

38 svar på ”EN VECKA KVAR TILL SEMESTER”

 1. Men vad härligt att du snart ska ha semester! Låter otroligt härligt. Bara att kämpa på en vecka till och sen får du vila och ha det härligt 🙂

 2. alltså ja älllskar dessa träd tror ja skriver det till alla som visar ha ha måste me ta bild såg flera träd idag så fina

  ja men gud va härligt va det marocko dålig på sånt där ? =)

  1. Det ska bli fantastiskt skönt, känner själv att jag är så värd det efter allt slit. 🙂 Tack snälla!! 😀

 3. SÅÅÅ HÄRLIG BILD!! Och du förtjänar verkligen den semester som kommer om en vecka, du förtjänar verkligen det efter ett galet hårt arbete i flera år!! Synd att jag bara inte hinner hem innan din semester! <3 Förlåt!

  1. ÅHH TACK!! Jaaa, den känns verkligen så välförtjänt nu efter alla års slit och som jag behöver den för att orka mer!! Det gör inget vännen, men ja så synd, men vi MÅSTE ses så fort du kommer hem sen i juni!! <3

 4. åå förstår att du längtar! Hoppas att den sista veckan nu blir bra för dig och att du laddar ordentligt (tror dock inget annat ;D ) Stor kram fina

  1. Jaaa så in i norden!! Det kommer bli megaintensiv, men ska bli så skönt när den är över och jag kan pusta ut och faktiskt lämna måstena hemma :)) Kram fina!

 5. God morgon <3 Underbart med semester, är du otroligt värd och jag hoppas du kopplar av ordentligt 🙂 Förstår det är mycket med skolan nu med. Ska också plugga och börjar i slutet på augusti 🙂 Mer om det på bloggen snart. Kram och ha det toppen 🙂

  1. Ja, det ska bli så underbar och jag känner verkligen att jag förtjänar det nu efter flera års slit 🙂 Det blir något annat att få komma iväg och inte vara tillgänglig, då kan man koppla av och verkligen ta ledigt 🙂 Vad kul att du också ska plugga!! 😀 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *