FEM SAKER ATT VARA TACKSAM FÖR

Jobbat av 2 av 3 av veckans arbetspass på TS, samarbeten på bloggen, fakturor, de flesta mailen, uppdaterat webshopen med nya produkter och gjort rättelser i leveranser. Känns så skönt, som om jag typ kommer ifatt i tiden lite. Och Patrik är dessutom ledig denna vecka och att bara ha honom lite mer hemma, få äta en lunch eller hinna ta kaffet på eftermiddagen ihop, är så mysigt även om jag har måsten och river av jobb mellan timmarna.

Passar på att bjuda er på fem saker jag är tacksam för just nu:

+ Att dagarna blir allt ljusare och äntligen lite längre.
+ Att vi kan förbättra januaristatistiken och försäljningen denna månad trots en pandemi.
+ Att jag har människor i mitt liv som får mig att skratta varje dag.
+ Att möjligheter och förändringar kommer med våren.
+ Att vi är friska och mår bra.

10 Replies to “FEM SAKER ATT VARA TACKSAM FÖR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *