FEM SAKER SOM HÖJER LIVSKVALITÉN LITE JUST NU

Jag jobbar järnet denna vecka med, men även om det känns som att tiden står lite still och jag inte hinner lika mycket som jag kanske hade velat, så har jag fler saker som höjer livskvalitén mitt i allt. Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av dem till er här på bloggen också och det är viktigt att faktiskt påminna sig själv om allt bra som händer och är just nu.

– Helgen ligger ännu orörd framför oss och jag har planerat in en heldag i soffan med serier, pyjamas på och bara mys. Sambon är helt med på min idé så det SKA vi göra!
– Jag har massa fotoinspiration och idéer inför alla nyheter som ska fotograferas och all styling som ska göras i butiken inför öppning. Ska ta igen det vid nästa lucka i schemat och sätta igång att pricka av allt som legat i huvudet och grott ett tag.
– Känner att jag har flow. Äntligen! Det gäller hela företagsbubblan, just för att idéer flödar, jag är inspirerad och kreativ, känner sånt driv och målmedvetenhet för vad året ska ge, trygghet i hur jag når ut, att mina sociala kanaler växer och att jag får mycket feedback av följare och kunder, att jag har ett intresse hos människor och för att jag vågar förverkligar allt jag tänkt på. Är stark i min roll och det tror jag syns just nu.
– Har snart färdigställt min andra produkt och har fler ritningar som det ska sågas upp virke för. Vill bara skapa, bygga och göra mer för min egna kollektion.
– Eftersom jag ser till att powerwalka till mina arbetspass hos TS så har jag, trots betydligt intensivare dagar och mer jobb, fått in mer träningstid och längre rundor varje vecka. Tacksamt eftersom jag sitter still när jag jobbar där.

28 svar på ”FEM SAKER SOM HÖJER LIVSKVALITÉN LITE JUST NU”

  1. Ja det är verkligen roligt och skönt, speciellt när man har så mycket och är i en intensiv period 😀

  1. Jaaa, det lovar jag och ska bli sååå jäkla skönt med en heldag i soffan imorgon!! KRAM fina <3

 1. Så härligt det lät med en mysdag! 🙂 Det är du ju verkligen såå värd<3
  Underbart med all din inspo, Du är grym!

  Kramar!

 2. Så härligt inlägg, brukar också tänka på sånt jag har framför mig, men nära i tid 🙂 Då orkar man kämpa det sista <3 Hoppas du har en fin kväll och att helgen blir som tänkt med serier och kanske något gottis. Kram

  1. Det är så viktigt tror jag och fint att påminna sig själv 🙂 Verkligen <3 Det ska bli så skönt med en dag i soffan imorgon! 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *