FEM +

Bästa tiden är nu som jag brukar säga och nu nu nu är den faktiskt som allra bäst (om vi bortser från vad som pågår och blundar för en stund). Bjussar på fem + i mitt liv som jag känner ger mig de där extra just nu, såhär i slutet av april 2020.

+ Solen, värmen och naturen som blomstrar. Jag erkänner, jag blir som en ko på grönbete för hallelujah vad det är härligare med ljusa kvällar, varma solstunder, promenader i morgon- eller kvällssol, ljumma vindar och grönskan på vår ö.

+ Känslan av att bokslut, deklarationer och bilagor samt årsredovisningen är färdig och inskickad stavas L Ä T T N A D. Ett år till nästa gång!

+ Vänner. Jag är väldigt social och har verkligen märkt att jag saknar den lite mer sociala vardagen som jag annars har i både jobbform, butik och med mina medmänniskor och jag saknar så mycket att kramas! Hur sjukt? Men under rådande omständigheter så har vi begränsat umgänget, dock har jag verkligen haft så fina stunder med mina närmaste vänner – på utomhus-fikor och promenader och det har lyft dagarna så mycket!

+ Proteinbrödet som jag bakade här om dagen har snart ätits upp och gud så gott det är. Bästa receptet som jag fick som ett supertips från en fin instavän, så himla glad för det så att jag kan ha smörgåsar till frukost/mellanmål och veta att det inte är fullstoppat med konstigheter.

+ Balkongliv. Är så glad att vi numera (eller ja sen nio månader tillbaka) bor i en lägenhet med balkong för det har vi faktiskt aldrig haft tidigare. Det ger en lite större frihetskänsla och balkongen blir som ett extra rum såhär års när man vill vara lite mer ute än inne. Mysigast just nu är upptäckten av att ha plats för att sola och kvällsdrinkarna med blicken på solen som går ner över vattnet och försvinner bakom horisonten. Magi! 

22 svar på ”FEM +”

 1. Vilka härliga plus du har i ditt liv nu! Ja, umgänget är något jag också saknar såsom med familj och vänner. Förhoppningsvis kan man börja ses som vanligt igen inom kort 🙂
  Ja, det härligt att det är skönt med sol, värme och mer vårsommar nu 😀

  1. Ja det har jag verkligen och det måste man vara tacksam för! Hoppas hoppas hoppas att detta är över snart. 😀

 2. Härligt att kunna uppskatta det positiva i läget som är just nu. Älskar också solen, värmen och att det blir vår just nu.

 3. Proteinbrödet det lät spännande får man reccept ? Tim sonene håller på massa med protein saker
  ja u känslan me balkong så härligt. och som vi nu me en uteplats sitt egna lilla gräs obeskrivligt :d

  1. Ja såå himla gott! Det kan jag försöka komma ihåg och lägga ut senare i veckan! Det här är ju inget pulver utan bara naturliga råvaror! Ja så himla härligt nu när våren kommit! 🙂

 4. Alltså åh så mysigt inlägg! Du anar inte hur mycket jag saknar att ha balkong just nu. Har inte gjort det tidigare då vår förening har en stor trädgård som jag brukar hänga mycket i i vanliga fall, men nu i dessa karantäntider hade jag så gärna velat ha en plats utomhus som bara är vår liksom!

  1. Åhhh tack snälla du!! Det kan jag verkligen förstå, nu vill man ha en egen plats utomhus och därför är jag extra tacksam för balkongen 🙂

 5. Men så himla härligt inlägg!! Vädret har verkligen varit fantastiskt ja och det gör en på så mycket bättre humör! 😀 Så himla mys att ni har balkong nu också!!

  1. Åh tack snälla du!! Ja det var så härligt men nu kom kylan lite igen, men verkligen så härlig med balkong nu!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *