FÖR ÅRET SOM GÅTT

2018 är snart slut. Det har varit ett år som stavas SLIT, jag har jobbat i princip varenda dag och framför allt nu under hösten då jag inte varit ledig sedan femte dagen i augusti (minns knappt hur man gör längre). Jag studerade heltid under våren parallellt med företaget och fördjupade mig i specialisering inom administration, företagsekonomi och marknadsföring och vilka verktyg jag fick med mig framåt! Det har känts som om jag klättrat i uppförsbackar mest hela tiden, men webshopen fick äntligen rejäl kraft under hösten med rekordförsäljningar och beställningsökningar, jag har mer än dubblat fjolårets försäljning och jag har ju faktiskt nått mina årsmål med stora marginaler. Slitet har gett sitt och just därför älskar jag den där tankesätt som jag haft att ”det jag gör idag spelar roll imorgon”, för det har det verkligen gjort tack vare jävlar-andan inom mig, tårarna, min egna press, pushningar från medmänniskor, mina målbilder och min tro på att jag ska, jag kan och jag vill. Annars hade jag inte tagit mig igenom detta år.

Men det har ju förutom slitet också hänt en hel del annat i mitt liv!

Marrakech, maj 2018

5 saker jag kommer minnas från 2018:
– Sambon och jag flyttade till en ny lägenhet – och ja till VISBY!
– Vi var i Marrakech.
– Jag pluggade och känner mig nu helt färdig med studier och är numera en en teknisk (inriktad på programmering) ekonomi- och redovisningsassistent med specialisering inom företagsekonomi, administration och marknadsföring.
– När jag och Josefine packade upp första omgången med varor från ERNST, det kändes så stort att lilla jag (och StyleMood) fått en sån stor leverantör till sortimentet.
– Fyllde 25 och är nu närmare 30 än 20. Helvete vad bråttom jag har om jag ska hinna med allt jag tänker göra innan jag dör.

Birthday Girl, september 2018

5 lärdomar från 2018:
– Att fotografera bättre och våga utveckla min egna stil på bilder.
– Leva mer hållbart, både i tankesättet och konsumtionen. Hellre en dyrare sak med kvalité än tio billiga onödiga ting.
– Marknadsföring är en hel vetenskap.
– Jag kan lita på mig själv för jag har bevisat vad jag går för tillräckligt många gånger.
– Att nätverka är det bästa och det har jag verkligen lärt mig att bli bra på under året.

Våffelmagasinet, juli 2018.

5 mål jag nådde under 2018:
– Jag nådde mitt försäljningsmål för företaget och hundratusen därtill.
– Började tjäna pengar på min blogg och skapade min egna plattform.
– Satte A:et i alla kurser jag läste.
– Bibehöll min sunda och hälsosamma livsstil.
– Reste utomlands, och ja check på den!

26 svar på ”FÖR ÅRET SOM GÅTT”

 1. Du är så grym!<3 med allt 🙂
  Men du är ju bara 25, stressa inte för mycket utan njut också 😉 Men det vet jag att du gör<3
  Hoppas Du får en fin Helg!

  Kramar!

  1. Men åh tack raring! 🙂 <3 Haha, ja det försöker jag också göra även om jag börjar känna att det är mycket kvar att göra i livet 🙂 😉 <3 Ha en fin start på nya veckan darling! <3 Kramar!

 2. Fina härliga du <3 du kämpar och sliter men du vet att det är värt det sen. Sann inspiration i din kämparanda 😀 låter som ditt år varit fint. Kram

 3. Väldigt roligt att läsa sådan listor för även fast jag känner dig så missar jag mycket också. Det är alltid något nytt jag får veta!! 🙂 Så kul att du utvecklas inom fotografering och att du hunnit med att nå ditt mål med försäljningen. Det jag verkligen inte visste var att du tjänade pengar på bloggen, sååå bra! <3 Man blir alltid stolt över dig!

  1. Så kul att du uppskattar mina listor och så att du kan läsa ikapp på det du missar när vi inte ses! 🙂 Verkligen, det tycker ju till och med du lite grann och jag är verkligen nöjd med mina försäljningsmål 🙂 Haha visste du inte?! <3 Men åh tack och jag är stolt över dig med Beatrice!! <3

 4. Vilket positivt och härligt inlägg 🙂 Tycker det är superkul att läsa om andras lärdomar! Marknadsföring är verkligen något jag vill lära mig mer om. Och grattis till alla mål du har uppnått under året! Kram

  1. Tack så mycket! 🙂 Vad kul att du gillade inlägget och ja marknadsföring är ett kul ämne 🙂 Kram

 5. Vilket år du kan se tillbaka på – med stolthet! Kul för dig att du uppnått stor framgång och uppfyllt många mål.

  Svar: Varmt tack för din kommentar.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *