FÖRSOMMAR

Långhelger avlöser varandra tycker jag såhär på senvåren och känns aldrig som någon vecka är riktigt hel. Det drabbar kanske inte mig nämnvärt, jag jobbar ju mer då eftersom röda dagar och långhelger innebär lite mer öppet och folk som rör sig på ön när de är lediga. Men har hunnit med både inköpsresa och sen familjeledigt med en liten Sverige-turné tillsammans såhär i underbar försommar-tid.

Annars då, det tas beslut och planeringen spikas. Det flyger tankar och utbyts detaljer, matas ord som jag aldrig tidigare behövt använda och fylls på med kunskaper. Möten bokas och vi lägger bokar datum och milstolpar i kalendern. Spännande är det och alldeles strax ska ni också få veta lite mer av allt som pågår här i vår lilla bubbla!

För övrigt så är det full fräs på alla fronter just nu. En liten som står upp och helst är överallt, på minsta sekund, ett bolag som ska färdigställa sommarbutik, scheman, månadsdeklarationer, inköp, packa upp leveranser, möblera om, förbättra, ändra om, fakturera och allt däremellan jobbtiden i butiken, en morsa som typ knappt hinner duscha och matar telefonmöten, barnvagnspromenaden, sistaminuten-fix och att få undan saker innan ALLA ANDRA går på semester. Herregud, det är precis som vanligt den här tiden med andra ord och jag älskar att känna livet i mig på detta sätt, att bara köra stenhårt, fokuserat fördela tiden och få känna att jag lever genom mitt jobb. Men det häftiga är att jag också uppskattar känslan som kommer sen då där vid midsommardagen, när allt bara ska vara klart och högsäsongen drar igång på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *