FÖRSTA HALVAN AV JUNI

Juni har bara sprungit iväg och jag med den känns det som. Det började med bröllopshelg för min bästa vän som gifte sig, jag klarade av uppgiften som både brudtärna och toastmadame, allt med bra timing och orkade till och med dansa in natten innan vi gav upp, helt slut och åkte hem. En fantastisk dag fylld med kärlek och värme, brudparet var så fina och det var en så mysig kväll som följde efter vigseln. Sen då? Ja, jag har varit lite här och där, överallt och liksom varje juni inför öppning av sommarbutiken på andra sidan ön så blir det lite kaosartat (trots att en annan är ute i god tid) så nu står jag här med fyra arbetsdagar kvar och väntar panikartat på om kassasystemet hinner fram innan midsommarafton, om wifi funkar i butikslokalen, har panikköpt en ipad, oroar mig för att jag handlat in för lite för säsongen eller tvärtom och kan nästan inte göra mer än att bara hoppas att allt tillslut kommer att klaffa, på torsdag. Det är spännande att leva minst sagt!

I övrigt är jag väldigt lugn, jag mår så bra och nu i vecka 24 har jag blivit allt bättre på att njuta av stunden här och nu. I min orosbearbetning pratar vi om just det, att jag ska försöka tänka och njuta av allt fint med graviditeten, så att jag inte låter oron ta för stor plats. Det är annorlunda med den resa vi gjort och mina tankar är inte alltid som alla andras, vilket gör att jag också behöver mer stöd. Vi har sedan vi plussade fått extra kontroller, samtalstid och ultraljud, vilket jag är så glad för och jag ger mig verkligen tiden för att hinna med just det i vardagen, för att jag ska få må lite bättre och vara mer stark mentalt.

Men nog om mig! Hur mår ni?

8 Replies to “FÖRSTA HALVAN AV JUNI”

    • Ja det är så himla skönt <3 Alltså ni har haft maximal otur med er flytt, såååå trist men tur att det mesta börjat ordna sig nu!! 😅

    • Ja det är så viktigt och att våga prata om rädslor. Tack snälla Ellen, vi är så tacksamma för det! <3

  • Ja, eller hur? Juni månad springer med rasande fart 🥰 Men vi får försöka njuta så gott vi kan ändå eller hur? Ja tänk vad tiden går fort för er också 🙂 Hihi 🥰

    • Ja det gjorde det verkligen 🙂 Eller hur, man kan inte göra annat, men sommaren försvann i ett nafs! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *