GE OSS LITE FLYT

Allt går inte riktigt som på räls och de senaste veckorna har mycket av vår energi gått till sånt där som egentligen bara är tillräckligt som det är, men som inte kan få gå som planerat eller som man vill. Det skrivs yttranden och rings samtal. Hälften av frågorna besvaras medan den andra hälften aldrig får något svar och saker tar sån TID. Min tid, vår tid.

Men i stunder som dessa, så påminner jag mig extra mycket om allt vi har och vad som finns runtomkring oss. Vi har det gott, vi mår bra och vi har vår lilla glädjespridare som ger oss ett betydligt bättre fokus på det som är viktigt. Patrik var iväg på kurs hela förra veckan, så jag och Otto flyttade ut till mina föräldrar för myshäng, men sen i lördags är ordningen återställd och vi njuter så mycket av att ha papsen hemma igen. Och vad det var annorlunda att vara iväg från varandra när man har fått bebis! Sån saknad, min oro för att något skulle hända var betydligt större och hade lite panik över tanken ”shit jag är så vuxen så jag ska ha hand om vårt barn alldeles själv i flera dygn”. Men det var minst lika jobbigt för Patrik, är impad att han klarade att åka ifrån oss.

Nu går dagarna till slutplanering av Ottos dop, vi bakar, ordnar och i helgen ska vi träffa prästen (snart är det bara en vecka kvar), vi jobbar på båda två, Otto utvecklas och lär sig nya saker varje dag, jag har haft mycket webshopbeställningar och sitter med extra bokföring såhär års och vi har börjat kurs två på babysimmet! Fattar inte att han är fem månader redan, vill stoppa tiden samtidigt som det är så häftigt med all kommunikation, rörelse och förståelse som växer fram i den där lilla människan!

8 Replies to “GE OSS LITE FLYT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *