HELIX ÖRHÄNGEN

– Inlägget är sponsrat i samarbete med wintherstudio.se –

Snyggt med helix örhängen

En typ av örhängen är så kallade Helix-örringar. Dessa är designade för att bäras i helix-piercingar. Helix-piercingen är en piercing som placeras genom det övre brosket på örat. Det finns olika stilar och designs för helix-örhängen, vilket gör dem till ett populär val för dem som vill uttrycka sin personliga stil genom örsmycken. Här nedan går vi igenom några vanliga typer av helix-piercingar och de örhängen som bärs med dem.

Fem varianter av helix örhängen och piercingar

När det gäller helix örhänge, så finns det idag flera varianter. Många snygga varianter av dem kan du hitta hos Winther Studio. Här nedan går vi igenom fem varianter av helix örhängen och piercingar.

Stud

En enkel stud är ett vanlig val för helix-piercingar. Det kan vara en liten pärla, en gnistrande diamant eller en liten metallknopp. Dessa studs är subtila och passar bra för dem som föredrar en mer diskret look.

Hoop

Hela ringar eller hoops är ett annan populärt alternativ för helix-piercingar. Dessa kan vara små och diskreta eller större och mer iögonfallande beroende på personlig stil och preferens. Hoops finns i olika former och kan vara enkla metallringar, dekorerade med stenar eller ha olika mönster.

Chains

För en mer unik och trendig look kan du välja helix-örringar med kedjor som ansluter till andra piercings eller till örat på olika sätt. Dessa kedjor kan lägga till en extra dimension till din örsmycken och ge en cool look.

Cuffs

Öronmanschetter eller cuffs är örhängen som inte kräver en traditionell piercing, utan istället kläms fast runt örat. För helix-piercingar kan du hitta cuffs som är speciellt utformade för att passa runt det övre brosket. Dessa är bra för dem som vill experimentera med örsmycken utan att behöva genomgå en piercing.

Helix-kluster

Ett helix-kluster är en örring som består av flera små dekorationer som sitter tätt tillsammans längs örats kurva. Dessa kan vara gnistrande diamanter, färgglada stenar eller olika former som skapar en intressant och iögonfallande look.

För vem passar helix piercing och örhängen?

Helix-piercingar och helix örhängen passar generellt sett för de som är intresserade av att utforska olika örsmycken och som vill lägga till en extra touch av stil till sin look. Eftersom helix-piercingen är placerad på det övre brosket på örat är den också relativt lätt att sköta om och läker vanligtvis bra. Det är dock viktigt att se till att piercingen utförs av en professionell och att du följer alla råd och rekommendationer för att undvika komplikationer och främja läkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *