HELLO FROM GREECE

Ursäkta dröjsmålet men nu äntligen kommer här en lite semesterhälsning från grekiska ö-världen där jag och karln befinner oss just nu på en helt fantastiskt semster. Jag har drömt så länge om att ö-luffa i Grekland och när jag fyllde 25 lovade jag mig själv att börja leva. På så sätt behövde jag uppfylla fler av mina drömmar och när vi började prata om semester i våras så frågade jag Patrik om vi inte bara skulle göra det nu, ö-luffa i Grekland tillsammans och han tyckte det lät som en bra idé, även om vi bara skulle kunna vara iväg i ca 11 dagar. Men till min lycka så har vi faktiskt hunnit så mycket, för att det ska räknas som ö-luff så måste man ju åtminstone hinna med 4-5 öar säger min egna tanke och jo, det kommer vi faktiskt ha gjort innan vi flyger hem på söndagkväll.

Vi utgick från Aten dit vi kom sent i onsdagskväll, och har under de första semesterdagarna varit på Mykonos, två nätter på Paros (som hade de allra vackraste gränderna som jag har sett) och Santorini (där vi bussade oss genom ungefär hela ön och stannade en natt i Perissa på sydöstra delen av ön). I natt tog vi natt-färjan österut till Kos och hann almost dricka en kaffe innan vi for med katamaran-express till Kalymnos där vi nu ska spendera dygnet framöver. Är så glad och tacksam att vi faktiskt gör den här resan, det är något så otroligt charmigt med att ”luffa” vidare med färja från ö till ö, planera efter hand, se hur enkelt alla lokala bussar och vägar till olika platser fungerar och få se massa av andra öar och landgränser från färjorna. Vi hade egentligen planerat Kreta efter Santorini, men vi kände att vi inte var klara med öarna så vi tänkte om och valde att besöka flera öar istället och verkligen utnyttja våra dagar här borta för just ö-luffandet.

38 svar på ”HELLO FROM GREECE”

 1. Jag som aldrig reser hade tyckt det varit super kul om du ville berätta hur ni gjorde angående boende? Hade ni bokat det i förväg om inte, var ni inte rädda att allt skulle vara bokat? Hur mycket kostade resan och hur mycket rekommenderar du att man har med sig? Bästa restaurangerna och vad får man inte missa? Hur funkar kollektivtrafiken? 😀

  1. Åh vilken kul idé och absolut, jag tänkte skriva om varje ö lite mer ingående och sen så även en summering om resan, kostnader mm 🙂 Hoppas du kommer gilla det! 🙂

 2. Men åhh så underbart!! Och ja, Grekland är HEELT fantastiskt och måste verkligen ö-luffa där igen! Finns ju så många öar haha :’D Såå vackra bilder!!

  1. Jaaa Grekland är fantastiskt!! Min favoritplats, längtar alltid tillbaka! Haha jaa, finns massvis och är så glad att jag äntligen förverkligade min dröm om att ö-luffa här!! Tack!! 😀

  1. Det är verkligen ett ställe som jag jämt längtar tillbaka till! 😀 Har varit bland det häftigaste jag gjort! Kram

  1. Hahah, jag förstår dig så det är helt okej 😉 Det var en drömresa, så länge som jag längtat efter att få göra det! 🙂

 3. Så väldigt inspirerande att ni faktiskt har kommit iväg och att du aktivt uppfyllde din dröm. Heja livet! 😀 Mycket roligt att få ta del av er resa i text och bild.

  (Sent) Svar: Tack för din härliga kommentar! <3 Bröllopsbilder kommer att publiceras under hösten, ytterligare en bild finns publicerad redan nu.

  Kram

  1. Ja det var helt underbart!! 😀 Verkligen heja livet och det är ju det finaste man kan ge sig själv, en dröm! Tack snälla! 🙂

   Åh jag ska spana direkt!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *