HITTA DINA INREDNINGSFAVORITER HOS STYLEMOOD

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Jag blir så glad att ni gillar mitt sortiment och tycker om produkterna jag har i min butik och webshop, TACK! För mig är det viktigt att jag behålla en egen unik röd tråd i sortimentet och detta gör jag genom att handplocka olika produkter från noga utvalda leverantörer. Idag har jag 9-10 leverantörer som jag köper in ifrån, fler som jag är registrerad hos för mer inköp till hösten och det är så roligt att blir fler för varje år, så att jag kan bredda mitt egna sortiment men de där handplockade favoriterna.

Nu känns det äntligen som om jag och StyleMood har lämnat vintermånaderna bakom oss och att allting har vänt. Har haft bra försäljning i både butik och webshop de senaste veckorna, igår lyckades jag lösa några frågetecken som hängt över mig, fick en stor beställning som packas idag och så har jag haft en extrem ökning av exponeringar och spridning i mina sociala medier de senaste två veckorna, vilket känns så jäkla bra. Allt jag jobbar och sliter för, lönar sig imorgon och det är verkligen så det är! Den här veckan håller jag på och checkar av kommande rest-varor inför sommaren, vilka produktgrupper jag ska prioritera, vilka veckor jag lägga in leveranserna och såklart beställer in sommarens nyheter. Sommaren är den period då jag har min bästa försäljning, detta eftersom den fysiska butiken säljer så pass mycket mer när Gotland har sin turistsäsong under juni-augusti, så det gäller att vara väl förberedd så man inte står där tomhänt efter en bra dag i butiken. Ser så himla mycket fram emot sommaren, för fasen vad jag tror att den kommer bli bra och göra stort intryck på StyleMood’s tredje utvecklingsår! Kika gärna in i webshopen och klicka hem era egna inredningsfavoriter på www.stylemood.se!

Påskägg (finns i fyra olika storlekar), fr. 19 SEK

Tallrik, 119 SEK / Assiett, 89 SEK / Lykta, 129 SEK / Vinglas, 99 SEK / Tygservett 2-pack, 99 SEK

Kuddfodral Blå, 149 SEK

Salladsbestick Ernst, 299 SEK

Fotogenlampa, 249 SEK / Bord, 549 SEK

Kuddfodral Grå, 149 SEK / Kuddfodral Rosa, 149 SEK

28 svar på “HITTA DINA INREDNINGSFAVORITER HOS STYLEMOOD

  1. Tack snälla du! 😀 Åhhh vad kul, då hoppas jag att du beställer dina favoriter sen när du har flyttat 😉

 1. Vad roligt att läsa!
  Det är du så himla värd ju, så mycket tid och glädje som du lägger ner i ditt företag<3

  Hoppas Du får en finfin kväll<3

  Kramar

 2. Ja, så mycket snyggt!:D SÅ härligt när du säger att vi lämnar vintermånaderna mer och mer bakom oss… 😉 ha en fin kväll! Kram

  1. Tack snälla! 😀 Ja eller hur, nu blickar vi framåt mot värmen och soliga dagar!! 😉 Kram!

 3. måste va jätte skoj när man har massa ena favoriter . ja jag gillar oxå det mesta så fina saker jätte bra blandning kram o va skönt me en större beställning kram kram

 4. Härligt att det går så himla bra för dig! Jag är inne i en riktigt dålig period som är inne i andra månaden 🙁 Suger som fan men man får inte låta det trycka ner en. Bara att kämpa på 🙂

  1. Ja det är skönt att det har vänt efter riktiga tråkmånader!! Men du, det kommer du snart ur och blicka fram, kämpa!! 🙂 Jag hejar på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp