HÖST OCH FÖRETAGSLIV

Ursäkta att jag låtit dagarna passera utan att titta in här, det är så mycket som händer och pågår HELA tiden. Jag försöker planera upp lite fria hemmadagar men mitt schema slutar aldrig fyllas på, så känner att jag jobbar lite i motvind på den fronten just nu, men å andra sidan så är det bara massa roligt och just därför går väl tiden extra fort. Vi är liksom inne i halva oktober snart, det är helt galet! Jag ägnar kvällarna åt att slå in julkalendrar för fullt, de ska vara klara för utskick om bara en månad (nyss var det ju hela hösten kvar) och den här veckan har jag både studiebesök och hämtning av varor hos en av mina gotländska leverantörer, två pass på TS (ett avklarat), personliga leveranser, praktikant-sällskap i dagarna tre, skåpsmålning, tre stora varuleveranser, lagerrensning, 120st smågåvor att planera ut till ett event, lagerrensning och så har jag massor av skrivjobb att ta igen. Nu kör vi ny vecka, jag är verkligen dunderladdad för det ska bli så skönt att checka av allting efter hand! Hoppas ni alla mår bra och tar hand om er finingar!

Senare i veckan kommer senaste kvartalsanalysen fram också, det ska bli så roligt att få sätta sig med siffror och göra en analys på hur de mest framgångsrika månaderna för StyleMood, någonsin, gick och se de faktiska resultaten.

19 Replies to “HÖST OCH FÖRETAGSLIV”

 • Ohh vad roligt att göra en egen julkalender och ha till företaget, samt kul på ett sätt att du har mycket att göra, men såklart ens egna fritid är ju också så viktig

  • Ja det är så roligt trots att det är massa jobb bakom den, men älskar känslan när alla har skickats ut 🙂

 • Spännande att få veta hur framgångsrik och hur bra det går för ens företag! Hoppas du får en härlig tisdag!

 • Jag kan verkligen inte förstå att vi är inne i mitten av oktober, vart tar tiden vägen? Det går så fort. Men som du skriver, det är väl för att det händer så mycket roligt 🙂

  • Nej det är helt galet att det är november om bara några dagar!! Ja det är väl så 🙂

  • Tack snälla du och ja den är alltid lika viktig att läsa av och studera för att bygga nya mål mot framtiden 🙂 TACK!! 😀

 • det är ju så konstigt att hos dej ser då så himla fint ut o om det vore hos mej hade ja fått panik på allt stök =) tur vi e olika ❤️
  ta hand om dej o tom ja som är hemma tycker det går fort på tiden kram

  • Neej det är ju inte stök i en sån hylla som är öppen, den håller man fin med finaste porslinet i tänker jag. Eller menade du att jag har det stökigt? 😉
   Tack detsamma och ja, tiden går väldigt fort. Kram

 • Du har verkligen ett fullt schema och lite till. Härligt!! Speciellt om det är medvind=)
  Fina små tillbehör även till ditt kök <3

 • Älskar ditt driv och din energi du förmedlar här! Men eftersom jag själv varit där att jag började bli stressad på ett skadligt sätt så Hopps jag att du får den återhämtning du behöver 🧡 Kram

  • Åh tack snälla Yasmine för dom orden! Ja det har jag också varit, och jag har mått väldigt dåligt för det tidigare i mitt liv, så vet jag också när och vad jag hämtar andan ifrån numera vilket nog gör att jag kan ha det tempot och styrka i det jag gör hela tiden. Tack för omtanken <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *