HÖSTLISTA

Vad ser du framför dig när du tänker på hösten? Stickade tröjor, serie-maraton, rödvin, goda grytor/soppor som puttrat länge på spisen, nybakat bröd och att få vara nära.

Vad är det sämsta med hösten? Kylan som ibland kommer lite för fort.

Vad är det bästa med hösten? Doften. Och hur friskt det känns att andas klar kylig höstluft en stilla morgon.

Hur ser din höstoutfit ut? Lager på lager. Stickat. Klänningar. Halsdukar.

Vilka serier passar extra bra att kolla på under hösten? Riktiga långkörare med många säsonger. Just nu ser vi Criminal Minds och 911.

Vilken är din höstigaste maträtt? Soppor och grytor tror jag.

Vad shoppar du mest i höst? Kläder. Eller nu har jag uppdaterat garderoben med några ordentliga basplagg att ha och variera mellan, så resten av hösten shoppar jag nog antagligen mest inköp till butiken och försöker spara lönen.

Vad ser du fram emot i höst? Den känns så tom planeringsmässigt ännu, men det jag ser fram emot allra mest är att få känna att jag styr all min tid själv. Har inte riktigt hunnit känna det än, men wow så många fler effektiva timmar veckorna får nu när jag inte är anställd på annat ställe än i mitt bolag framöver.

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Jaaa, har ju skaffat glajjor sen vi sist pratade! Borde göra något åt frisyren men det är prio noll, haha.

Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten? Kappan och den stickade tröjan.

Med vilka spenderar du en regnig höstdag med & vad gör ni? Karln eller någon vän. Lagar god mat, hänger framför serier, går en promenad eller bara umgås över något gott att dricka.

Favoriter i sminkprodukts-väg inför hösten? Är värdelös på att sminka mig och använder endast mascara så ja, den är favoriten.

Favoritnagellack i höst? Använder knappt nagellack.

Vart hänger du helst när du är ledig? Hemma eller ute i naturen. På sommaren är jag knappt hemma eftersom jag jobbar mest hela tiden, så på hösten har jag ett sånt stort behov att få landa hemma lite mer och hinna andas. Dricka morgonkaffet hemma, ha lång frukost och bara leva i träningskläder vissa dagar.

Vad dricker du i höst? Kaffe. Rödvin. Bubbel.

Har du någon inplanerad resa? Tyvärr inte, men oj vad man längtar ut nu! Vill se mer av vår vackra värld. Massa mer.

Vilka höst-mål har du? Att springa milen under 50 minuter, sälja slut på julkalendrarna, skapa riktiga vardagsrutiner och fler vänner-middagar.

Vilken är din favoritdoft under hösten? Höstluften och efter regnet-doften.

16 Replies to “HÖSTLISTA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *