I DET ENKLA BOR DET VACKRA

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Jag började ju året med att presentera en av mina leverantörer, som är ERNST, och i torsdags landade första stora leveransen av de handplockade sortiment som jag ska ha i min egna butik och webshop. Lördagens projekt var att fronta upp allting i butiken med ny dukning och bra säljplatser, vilket var så roligt och nu har jag ägnat några timmar åt att fotografera allt nytt. Produkterna är verkligen helt fantastiska, de håller en tidlös, hållbar och jordnära stil genom hela kollektionen och det är just det som kännetecknar varumärket, vilket jag tror är en stor fördel till varför de har blivit så populära och omtyckta bland kunderna, att det är enkelt. I det enkla bor det vackra, som Ernst själv säger.

Ser ni något ni gillar på bilderna? Mina favoriter är helt klart den rökgrå värmeljushållaren, salladsbesticken och allt stengods-porslin! Alla produkter finns att klicka hem direkt på www.stylemood.se, välkomna in!

26 svar på “I DET ENKLA BOR DET VACKRA

  1. Ja, visst är det så, det är ju varumärket som är så pass starkt så därför är produkterna dyrare i viss mån. Men helt klart kvalitets-vara 🙂

 1. Så himla fina produkter! Varje gång jag går in här och ser alla fina saker så vill jag bara inreda hela min lägenhet på en gång, om jag bara hade pengarna till det haha 🙂

  1. Ja visst är dom fina! Men åh, tack snälla, kul att jag kan inspirera och du, den tiden kommer!! 😉

  1. Åh vad kul att du gillar att jag har fått in Ernst produkter, och mer kommer såklart till sommaren <3 Ha en mysig onsdag 🙂 Kram

 2. Vad roligt med den första Stora leveransen! 🙂
  Riktigt fina saker 😉

  Sv: Men tack så mycket<3 känner mig inte sjuk iaf, dock förkyld-men det är som det är liksom 😉
  Hoppas det blir kortvarigt. Känner mig inte sämre än igår iaf 🙂

  Hoppas Du får en bra dag<3
  Jag ska snart till arbetsträningen 🙂

  Kramar*

  1. Superkul verkligen!! 😀 Tack snälla 🙂

   Vad skönt att det inte känns sämre iaf, hoppas det bara var kortvarigt 🙂 Ha en fin onsdagskväll <3 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp