JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR

En liten bit av vår fina veranda utanför butiken. Som jag älskar den.

Dagarna springer på i vanlig ordning och jag har haft det lite lugnar de senaste två dagarna eftersom jag bara hade ett pass på TS denna vecka jämfört med fyra förra veckan. Skönt faktiskt! Dessutom har sambon frivecka och är hemma, så vi har haft sena filmkvällar och haft tid att dricka morgonkaffet tillsammans, men där emellan har jag packat beställningar, gjort datajobb, varit på Visby Färgcenter och målat färdigt färgproverna till butiken så att de finns redo i helgen när vi håller öppet igen. Nu pågår ju en hel del bakgrunds-jobb också för att ladda inför sommaren med sånt där som i övrigt kanske inte rör försäljningen i sig så mycket idag, men som ändå är så viktigt för att lägga grunden inför de kommande månaderna.

28 svar på ”JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR”

  1. Låter otroligt mysigt att kunna ha sena filmkvällar och dricka morgonkaffet tillsammans såhär mitt i veckan 🙂 Inte alls avundsjuk haha. Här hemma går vi om varandra så det är inte lika mysigt.

    1. Ja det var en fin vecka, sånt där vi aldrig hinner och gör så då betyder det extra mycket 🙂 Haha, det var bara en vecka, händer en gång i halvåret typ, resten av tiden går vi också om varandra pga våra olika jobb..

    1. Ja så himla mysigt och lyxigt! Nej exakt så är det och det gör att man orkar så mycket mer. Kram

  2. Så härligt att du trivs med tillvaron och att det i perioder finns tid att umgås lite extra mycket med sambon din. Fint att läsa!
    Kram

    1. Ja det gör jag verkligen! Och såklart det klämmer jag alltid in oavsett hur mycket jobb jag har <3 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *