JAG GICK BANANAS PÅ ERNST HÖSTNYHETER

Jag är inne i en period då jag sitter och jobbar till sent in på nätterna, det mycket som händer även om arbetet just nu görs i skymundan men inom kort kommer jag att lansera en ny ”produkt” i webshopen. Gillar man… vad ska man säga (vill ju inte avslöja för mycket)… hållbar inredning, mitt produktsortiment och överraskningar, så kommer man se fram emot det här! Har blivit väckt varje morgon den här veckan av att DHL ringt och meddelat att pall efter pall levererats till butiken och jag är så ivrig på att visa er allt nytt. Förutom att ha gått bananas och beställt alldeles för mycket från ERNST’s galet fina höstnyheter som släpptes igår, så tror jag faktiskt att hösten och julens sortiment kommer bli helt fantastiskt! Butiken ska style:as om inför helgens öppetdagar och imorgon kväll ska jag fota första delen av julsortimentet hos min bästa vän. Det känns fint att ha någon att visa upp allting för innan sortimentet släpps och hon och jag älskar julen precis lika mycket.

Under förmiddagen var jag förbi Amalia som driver Hildur2john (företaget där de ljuvliga kuddarna i inlägget före kommer från) och som är en av mina leverantörer som hängt med sedan i våras. Hon tillverkar flera produkter än bara kuddar och jag hade nu beställt dessa vackra glasunderlägg i två nyanser till butiken/webshopen som jag var och hämtade. Hur fina! Ikväll ska jag klä upp mig lite och åka ut på födelsedagsmiddag för min yngsta lillebror som fyller år medan sambon tar sig an näst sista natten och så ska jag fylla upp bilen till bredden med nya varor att fota! Hoppas ni har en fin onsdag!

40 svar på ”JAG GICK BANANAS PÅ ERNST HÖSTNYHETER”

  1. Vad spännande att få se det nya sortimentet, och den nya produkten :). Gillar verkligen Ernst saker, dom är lättsålda 🙂 Kram

    1. Nu finns det mesta i lager och ja, håll ut för den nya produkten 🙂 Håller med dig, och ja de är verkligen lättsålda 🙂 Kram

  2. Åh men herregud vad roligt med alla dessa nyheter som trillar in hos dig, åh Ernst saker är ju ljuvliga. Ha en bra födelsedagsmiddag!Åh glasunderlägg, så nyfiken på allt du fått in nu så jag dööör!
    Svar: Ah hihi, roligt att du gillade filmen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *