JANUARI BARA FÖRSVANN

Tänk att redan hela januari har passerat, det har verkligen gått vansinnigt fort tycker jag. Den här veckan har jag jobbat (snart) tre pass på TS, haft en lång dag ute i butiken för att packa om, styla och göra färdigt inför lördagens våröppning (ihh, så kul det blir!), gått många promenader, pratat med vänner både i telefon och in real, skrivit två bloggsamarbeten, ordnat momsdeklarationen, budat och vunnit ett vackert gammalt skåp som jag förhoppningsvis kan hämta hem (läs till butiken) i helgen och kikat på proverna inför mina NYA kulörer som ska lanseras inom kort, som tillägg i min färgkollektion. Oj så bra det här blir!

Imorgon tar jag fredag efter 12-snåret redan och möter upp mamma för lunch på stan och några timmar i butiker/loppisar. Ska bli så mysigt! Och på lördag står jag återigen redo bakom min fina kassadisk och hoppas på en så härlig vårsäsong i butiken.

27 svar på ”JANUARI BARA FÖRSVANN”

  1. Vad skönt med en dag ledig och äta med mammsen och gå på loppisar, samt härligt och få in vårdetaljer. Måste som sagt besöka dig i sommar

    1. Jag var inte ledig, men slutade tidigt 😉 Väldigt mysigt men tyvärr inga fynd. Jaa det måste du, du är så välkommen!

  2. Ja, januari har gått otroligt fort! Och vad mycket du har hunnit med i veckan, hoppas att du får en riktigt fin lördag bakom din kassadisk 🙂 Ha det så bra!

    1. Visst har det!! Tack snälla, var så mysigt att vara tillbaka där bakom 🙂 Ha en fin start på nya veckan! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *