LADDAR FÖR PÅSK

Jag har haft en väldigt fin torsdag ute i butiken och solen sken över öjn. Ljuvligt, mer kunder än förväntat och jag har verkligen maxat bord och hyllor med nyheter och produkter, så butiken känns extra mysig och härlig. Känner mig riktigt laddad för en hel långhelg med öppet, har fått så mycket komplimanger av de som varit förbi redan idag och speciellt på skåpet som jag har som visnings-ex från min egna kollektion.

Men trots att mycket jobb väntar under helgen och så har även jag lite mysiga saker att se fram emot. Vi ska på påskmiddag hos mina föräldrar på lördagen och middag hos Patriks pappa på söndagskväll. Däremellan tänkte vi hinna med en mysig hemma-date-middag, massa godisätande, träningstimmar och helgfrukostar. Ska ni göra något härligt i påsk?

26 svar på ”LADDAR FÖR PÅSK”

  1. Ja, det behöver man också 🙂 Glad fortsättning vännen, hoppas helgen varit mysig trots jobb 🙂

 1. Idag ska jag jobba. Äntligen ut och fotografera outfits vilket jag ser så fram emot 😀 Imorgon ska vi äta påskmiddag med min sambos familj och på Söndag ska vi hem till hans andra familj och äta 🙂

 2. Låter som en Toppen påsk ju<3
  Ja jag ska med hinna med godisätande 😉 *leer* Tillhör ju påsken 😉
  Hoppas Du får en Toppen helg 🙂

  Kramar!

  1. Det blev det verkligen 🙂 Haha jag har ätit godis i mängder, bästa jag vet och därför jag gillar påsken extra mycket 😉 Kramar!

 3. Men guuu vad mysigt! För mig blev det en resa till Tallin istället för den traditionsenliga påsklunchen hos mormor och morfar i fröjel. Så äta lite påskmat för mig med är du snäll! Stor kram hjärtat ❤️❤️❤️

  1. Jaa supermys! Åh så härligt med resa, jag kan tillägga att jag ätit för dig med haha 😉 Kram fina du <33

  1. Det var det verkligen och precis så tycker jag med, fint att ha öppet när folk är lediga och har tid att åka på besöksrundor 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *